MANEVI DANIŞMANLAR ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE KÖY OKULUNU ZİYARET ETTİ

Türkiye 14.05.2024 - 22:59, Güncelleme: 14.05.2024 - 22:59
 

MANEVI DANIŞMANLAR ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE KÖY OKULUNU ZİYARET ETTİ

MANEVI DANIŞMANLAR ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE KÖY OKULUNU ZİYARET ETTİ

  Gençlik ve Spor Bakanlığı Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve KYK Manevi Danışmanlık Birimi iş birliğiyle Manevi danışmanlar ve Gençlik Koordinatörlüğü üniversiteli gençlerle Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında İlçemiz Çavuş Mahallesi ilk ve ortaokulunu ziyaret etti. Çocuklarla hep birlikte oyunlar oynayan gençler kendi imkanları ile hazırladıkları oyuncakları da çocuklara hediye etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Çavuş Mahallesi ilk ve ortaokulu idareci ve öğretmenleri gerçekleştirilen bu etkinlikten ötürü teşekkür etti. Programa; Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Vekili Tacettin Atalay, Eğitim Sorumlusu Serkan Baş, Müftülüğümüz Manevi danışmanları Fatma Elmas, Songül Demirel, Hasan Varan ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Saliha Özel ile üniversiteli gençler katıldı.
MANEVI DANIŞMANLAR ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE KÖY OKULUNU ZİYARET ETTİ
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve KYK Manevi Danışmanlık Birimi iş birliğiyle Manevi danışmanlar ve Gençlik Koordinatörlüğü üniversiteli gençlerle Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında İlçemiz Çavuş Mahallesi ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.
Çocuklarla hep birlikte oyunlar oynayan gençler kendi imkanları ile hazırladıkları oyuncakları da çocuklara hediye etti.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Çavuş Mahallesi ilk ve ortaokulu idareci ve öğretmenleri gerçekleştirilen bu etkinlikten ötürü teşekkür etti.
Programa; Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Vekili Tacettin Atalay, Eğitim Sorumlusu Serkan Baş, Müftülüğümüz Manevi danışmanları Fatma Elmas, Songül Demirel, Hasan Varan ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Saliha Özel ile üniversiteli gençler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.