OLİMPİK YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2019 - 11:38, Güncelleme: 11.06.2019 - 11:38
 

OLİMPİK YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

İlçemizde yeni açılan Olimpik Yaz Spor Okulu tecrübeli ve uzman eğitmen kadrosu ile bu yaz 5 – 17 yaş arası çocuklara yüzme ve kort tenisi, geleneksel ve eğitici oyunlar eğitimi verecek.

Bu yaz faaliyete geçecek olan Olimpik Yaz Spor Okullarında çocuklara spor ve zekâ gelişimlerine yardımcı olacak eğitimler verilirken yetişkinlere de CROSSFİT ve kort tenisi eğitimi verilecek.  Tecrübeli ve uzman antrenörler eşliğinde haftanın 4 günü gerçekleşecek olan eğitimlerde erkekler için yüzme dersleri Pazartesi ve Salı günleri öğleden sonra, kızlar için ise Cuma ve Cumartesi günü sabahtan olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri öğleden sonra ise Kort tenisi ile geleneksel oyunlar eğitimi gerçekleşecek. Açtıkları yeni yaz spor okulunun misyonu hakkında bilgi veren Yüzme eğitmeni Melisa Nazik Doğan; “Bizim gayemiz sene boyunca okullarda tıkılıp kalan çocukları spor ve eğlence ile sokağa çıkarmak. Geleneksel oyunlar ile kültürümüzü yaşatmanın yanında zekâ ve strateji oyunları ile geleceğe yön verecek olan çocukları en güzel şekilde yönlendirmek.” dedi. 1 Temmuz’da faaliyete geçecek olan spor okulunun kayıtları Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılıyor. Kayıt yaptırmak isteyenler ister bütün branşlarda isterse tek branşta eğitim alabilecek. Kayıtlar ve eğitimler hakkında bilgi almak için iletişim numarası; 0506 625 00 78
İlçemizde yeni açılan Olimpik Yaz Spor Okulu tecrübeli ve uzman eğitmen kadrosu ile bu yaz 5 – 17 yaş arası çocuklara yüzme ve kort tenisi, geleneksel ve eğitici oyunlar eğitimi verecek.

Bu yaz faaliyete geçecek olan Olimpik Yaz Spor Okullarında çocuklara spor ve zekâ gelişimlerine yardımcı olacak eğitimler verilirken yetişkinlere de CROSSFİT ve kort tenisi eğitimi verilecek. 

Tecrübeli ve uzman antrenörler eşliğinde haftanın 4 günü gerçekleşecek olan eğitimlerde erkekler için yüzme dersleri Pazartesi ve Salı günleri öğleden sonra, kızlar için ise Cuma ve Cumartesi günü sabahtan olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri öğleden sonra ise Kort tenisi ile geleneksel oyunlar eğitimi gerçekleşecek.

Açtıkları yeni yaz spor okulunun misyonu hakkında bilgi veren Yüzme eğitmeni Melisa Nazik Doğan; “Bizim gayemiz sene boyunca okullarda tıkılıp kalan çocukları spor ve eğlence ile sokağa çıkarmak. Geleneksel oyunlar ile kültürümüzü yaşatmanın yanında zekâ ve strateji oyunları ile geleceğe yön verecek olan çocukları en güzel şekilde yönlendirmek.” dedi.

1 Temmuz’da faaliyete geçecek olan spor okulunun kayıtları Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılıyor. Kayıt yaptırmak isteyenler ister bütün branşlarda isterse tek branşta eğitim alabilecek. Kayıtlar ve eğitimler hakkında bilgi almak için iletişim numarası; 0506 625 00 78

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.