GÖKER, ŞİİR KİTABINI BAŞKAN’A HEDİYE ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 02:08, Güncelleme: 27.06.2019 - 02:08
 

GÖKER, ŞİİR KİTABINI BAŞKAN’A HEDİYE ETTİ

Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatmanur Göker çıkardığı ilk şiir kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hediye etti.

Fatmanur Göker, 3 yıllık çalışması sonucu çıkardığı "İçimdeki Boşluk" adlı şiir kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a sundu. Çevrede yaşadığı ve gördükleri güncel olaylardan etkilendiğini ve ilkokul yıllarında şiir yazmaya başladığın belirten Göker; “İlkokul yıllarında şiire merak sardım. Sonra herkes şiir yazıyor bende yazabilirim dedim ve yazmaya başladım. En büyük desteği şiir kitabımın düzenlemesinde yardımcı olan öğretmenim Muhammed Tunçoğlu'ndan aldım. Kapak tasarımını arkadaşım Selin Ayşe Öz yaptı, tabi ki ailemin verdiği desteği de unutamam. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Tutal, ise kendisine kitap hediye eden Göker'e teşekkür ederek, "Bu yaşta güzel bir eser ortaya koymuşsunuz. Yavrum sizi tebrik ediyorum. Bize düşen bir şey olursa her zaman yanınızdayız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Tutal’da kendisine kitabını hediye eden küçük yazar şair Göker’e, günün anısını yaşatma adına bir hediye takdim etti. İlk şiir kitabına gösterilen ilgiden memnun kaldığını ifade eden şair Fatmanur Göker, ikinci şiir kitabı için de çalışmalara başladığını belirtti.
Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatmanur Göker çıkardığı ilk şiir kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hediye etti.

Fatmanur Göker, 3 yıllık çalışması sonucu çıkardığı "İçimdeki Boşluk" adlı şiir kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a sundu.

Çevrede yaşadığı ve gördükleri güncel olaylardan etkilendiğini ve ilkokul yıllarında şiir yazmaya başladığın belirten Göker; “İlkokul yıllarında şiire merak sardım. Sonra herkes şiir yazıyor bende yazabilirim dedim ve yazmaya başladım. En büyük desteği şiir kitabımın düzenlemesinde yardımcı olan öğretmenim Muhammed Tunçoğlu'ndan aldım. Kapak tasarımını arkadaşım Selin Ayşe Öz yaptı, tabi ki ailemin verdiği desteği de unutamam. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Tutal, ise kendisine kitap hediye eden Göker'e teşekkür ederek, "Bu yaşta güzel bir eser ortaya koymuşsunuz. Yavrum sizi tebrik ediyorum. Bize düşen bir şey olursa her zaman yanınızdayız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Tutal’da kendisine kitabını hediye eden küçük yazar şair Göker’e, günün anısını yaşatma adına bir hediye takdim etti.

İlk şiir kitabına gösterilen ilgiden memnun kaldığını ifade eden şair Fatmanur Göker, ikinci şiir kitabı için de çalışmalara başladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.