ÇOCUKLARA “SIFIR ATIK” PROJESİ TANITILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2019 - 03:10, Güncelleme: 17.07.2019 - 03:10
 

ÇOCUKLARA “SIFIR ATIK” PROJESİ TANITILDI

Şehircilik Bakanlığı ve Konya Valiliği’nin “Sıfır Atık İçin Bende Varım” projesi kapsamında ki etkinlik Seydişehir’de de gerçekleştirildi.

Milli İrade Meydanında gerçekleşen, yaz kuran kursu öğrencilerinin katıldığı hem eğlence hem de çevre bilincini artırmaya yönelik gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara doğayı korumak için atıkların geri dönüşümü hakkında bilgi verildi. Maskot ve animasyon ekibinin sahne aldığı etkinlik sonunda bu verilen bilgilerden etkinliğe katılan öğrencilere sorular sorularak bilen öğrencilere; çevre tişörtü ve şapkası hediye edildi.  Etkinlik kapsamında çocuklardan atıkları sınıflara göre oluşturulan kutulara atmaları istendi. Böylece çocuklara atıkları çevreye değil toplama kutularına atarak israfı önleyip, çevreye gereken önemi vermeleri gerektiği anlatıldı.
Şehircilik Bakanlığı ve Konya Valiliği’nin “Sıfır Atık İçin Bende Varım” projesi kapsamında ki etkinlik Seydişehir’de de gerçekleştirildi.

Milli İrade Meydanında gerçekleşen, yaz kuran kursu öğrencilerinin katıldığı hem eğlence hem de çevre bilincini artırmaya yönelik gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara doğayı korumak için atıkların geri dönüşümü hakkında bilgi verildi.

Maskot ve animasyon ekibinin sahne aldığı etkinlik sonunda bu verilen bilgilerden etkinliğe katılan öğrencilere sorular sorularak bilen öğrencilere; çevre tişörtü ve şapkası hediye edildi. 

Etkinlik kapsamında çocuklardan atıkları sınıflara göre oluşturulan kutulara atmaları istendi. Böylece çocuklara atıkları çevreye değil toplama kutularına atarak israfı önleyip, çevreye gereken önemi vermeleri gerektiği anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.