Çalışmayı Görenler Sinirleniyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 12:12, Güncelleme: 26.09.2019 - 12:12
 

Çalışmayı Görenler Sinirleniyor

2018 Mayıs ayında hizmete giren Seydişehir Devlet Hastanesi ek binasında tadilat çalışmaları yapılıyor.

Acil önünde ki sundurmaların eğiminin yetersiz olması ve özellikle kar yağışı olmak üzere yoğun yağışlarda sorun yaratması dolayısıyla tadilat çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Bu çalışmaları gören vatandaşlar; “Hastane açılalı şurada az bir zaman oldu. Zamanında düzgün yapmıyorlar. Hem devlet, hem vatandaş mağdur oluyor.” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Haber: ALİ SAYLAM
2018 Mayıs ayında hizmete giren Seydişehir Devlet Hastanesi ek binasında tadilat çalışmaları yapılıyor.

Acil önünde ki sundurmaların eğiminin yetersiz olması ve özellikle kar yağışı olmak üzere yoğun yağışlarda sorun yaratması dolayısıyla tadilat çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

Bu çalışmaları gören vatandaşlar; “Hastane açılalı şurada az bir zaman oldu. Zamanında düzgün yapmıyorlar. Hem devlet, hem vatandaş mağdur oluyor.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.