BAŞKAN ÇAT KONYASPOR'U KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2013 - 04:40, Güncelleme: 29.05.2013 - 04:40
 

BAŞKAN ÇAT KONYASPOR'U KUTLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Torku Konyaspor'un süper lige yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Torku Konyaspor'un süper lige  yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.  Başkan Çat mesajında şu  ifadeleri yer verdi: "Anadolu Selçuklu Devletinin payitahtı, ülkemizin yükselen yıldızı Konya'mızın güzide takımı Konyaspor'un süper lige yükselmesi Seydişehirimiz’de  büyük bir coşku ve sevinç ile  karşılanmıştır. Mevlana Diyarı şehrimizin takımı Konyaspor'un  Konya'mızın gelişmesine  ve marka değerine  büyük katkılar sağlayacağını  kuşkusuzdur. Konyaspor'un Konyamız’ın bundan sonra  kat edeceği mesafeyi hızlandıracağına ise  inancımız sonsuzdur. Konyaspor'un elde ettiği bu başarısından  dolayı yönetim kurulunu, teknik heyeti, sporcuları ve Konyaspor'a gönül veren taraftarları kutluyor; Selçuklu Kartalına süper ligde şehrim ve halkım adına başarılar diliyorum."
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Torku Konyaspor'un süper lige yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Torku Konyaspor'un süper lige  yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 Başkan Çat mesajında şu  ifadeleri yer verdi:

"Anadolu Selçuklu Devletinin payitahtı, ülkemizin yükselen yıldızı Konya'mızın güzide takımı Konyaspor'un süper lige yükselmesi Seydişehirimiz’de  büyük bir coşku ve sevinç ile  karşılanmıştır.

Mevlana Diyarı şehrimizin takımı Konyaspor'un  Konya'mızın gelişmesine  ve marka değerine  büyük katkılar sağlayacağını  kuşkusuzdur. Konyaspor'un Konyamız’ın bundan sonra  kat edeceği mesafeyi hızlandıracağına ise  inancımız sonsuzdur.

Konyaspor'un elde ettiği bu başarısından  dolayı yönetim kurulunu, teknik heyeti, sporcuları ve Konyaspor'a gönül veren taraftarları kutluyor; Selçuklu Kartalına süper ligde şehrim ve halkım adına başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.