BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2019 - 08:09, Güncelleme: 30.12.2019 - 08:09
 

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı, İlçemiz Kaymakamı Aydın ERDOĞAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Seyit Harun Maarif Merkezinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Cumhuriyet Savcısı Fatih ERKARACA ile daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından yapılan çalışmalar hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi. Madde bağımlılığı ile ilgili Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları tarafından koordineli olarak yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı, İlçemiz Kaymakamı Aydın ERDOĞAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Seyit Harun Maarif Merkezinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Cumhuriyet Savcısı Fatih ERKARACA ile daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından yapılan çalışmalar hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi. Madde bağımlılığı ile ilgili Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları tarafından koordineli olarak yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.