YAŞLI TEYZENİN EVİNİ BİR HAFTA İÇİNDE İKİ KERE SOYDULAR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2020 - 11:12, Güncelleme: 22.01.2020 - 11:12
 

YAŞLI TEYZENİN EVİNİ BİR HAFTA İÇİNDE İKİ KERE SOYDULAR

Bir sene önce kaloriferli eve taşınan 80 yaşındaki Sabite Teyze’nin boş kalan eski evine hırsızlar rahat vermiyor.

Hacıseyitali Mahallesi 153097 Sokak’ta bulunan Sabite Özcan’a ait eski eve bir hafta önce evin arkasından giren hırsızlar evde bulunan bakır kapları çalmışlardı. Bir hafta sonra tekrar aynı evin kapısını kırarak eve giren hırsızlar evde çalınacak bir şey kalmayınca elleri boş döndüler. Bir hafta içinde iki kez üst üste evi soyulan 80 yaşında ki Sabite Özcan teyze, “Allah başımıza hayır versin. Ben böyle şey görmedim. Bu evde 1 buçuk sene öncesine kadar tek başıma yaşıyordum. Sobalı olunca yanı başımdaki kaloriferli eve taşındım. Bir hafta içinde iki sefer evime hırsız girdi. Allah korusun evde yaşasaydım ne olurdu? Belki beni de öldürürlerdi” diyerek hırsızlardan dert yandı.
Bir sene önce kaloriferli eve taşınan 80 yaşındaki Sabite Teyze’nin boş kalan eski evine hırsızlar rahat vermiyor.

Hacıseyitali Mahallesi 153097 Sokak’ta bulunan Sabite Özcan’a ait eski eve bir hafta önce evin arkasından giren hırsızlar evde bulunan bakır kapları çalmışlardı.

Bir hafta sonra tekrar aynı evin kapısını kırarak eve giren hırsızlar evde çalınacak bir şey kalmayınca elleri boş döndüler.

Bir hafta içinde iki kez üst üste evi soyulan 80 yaşında ki Sabite Özcan teyze, “Allah başımıza hayır versin. Ben böyle şey görmedim. Bu evde 1 buçuk sene öncesine kadar tek başıma yaşıyordum. Sobalı olunca yanı başımdaki kaloriferli eve taşındım. Bir hafta içinde iki sefer evime hırsız girdi. Allah korusun evde yaşasaydım ne olurdu? Belki beni de öldürürlerdi” diyerek hırsızlardan dert yandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.