Kesecikte neler oluyor ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2020 - 02:22, Güncelleme: 10.09.2020 - 02:22
 

Kesecikte neler oluyor ?

Son günlerde Kesecik Bölgesi arazisinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bazı çiftçilere ait eşya ve malzemelerin silahla kurşunlanarak zarar verilmesi tedirginliğe yol açıyor.

Kesecik bölge arazisinde tarlaları bulunan bazı  çiftçilere ait sulama borularına zarar verilmesi ,su motorlarını kurşunlanması bir konteynırın  kurşunlanması , çiftçiye ait bir traktörün kurşunlanması son günlerde Kesecikte neler oluyor ? sorusunu akla getiriyor. Olaya maruz kalan arazi sahiplerinin , kendini bilmez kişilerin yaptıkları bu münferit olayların kendilerine  kaygı verdiğini belirterek yetkililerden zanlıların yakalanmasını istediler. Kesecik mahallesinde yaşayan vatandaşlar bölgelerindeki  bu menfur olaylardan huzursuz olduklarını belirttiler.  Kesecikliler , özellikle mahalle dışından burada arazi sahibi olan kişilerin bu tür saldırılara maruz kalmasının kendilerini üzdüğünüi  belirttiler. Kesecik Mahallesi muhtarı Cafer Sayhan “Böyle bir şeyin olması bizleri de  üzüyor. Köylülerimizle konuştuğumuzda bu tür olaylara karşı çıkarak adamın motorundan ,eşyasından ne isteniyor? Bir başkasıyla musibetleri varsa  gitsin kendisi ile hesaplaşsın diyerek tüm mahalle halkıda olaya karşı çıkıyor dedi. Olaya maruz kalan çiftçi vatandaşları ise “Son günlerde art arda yaşanan bu kurşunlanma olayları bizlere endişe veriyor” dedi. Son günlerde bu tür olayların çoğalması gerçekten sıkıntılı bir durum yetkililerden olayın faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyorlar.
Son günlerde Kesecik Bölgesi arazisinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bazı çiftçilere ait eşya ve malzemelerin silahla kurşunlanarak zarar verilmesi tedirginliğe yol açıyor.

Kesecik bölge arazisinde tarlaları bulunan bazı  çiftçilere ait sulama borularına zarar verilmesi ,su motorlarını kurşunlanması bir konteynırın  kurşunlanması , çiftçiye ait bir traktörün kurşunlanması son günlerde Kesecikte neler oluyor ? sorusunu akla getiriyor.

Olaya maruz kalan arazi sahiplerinin , kendini bilmez kişilerin yaptıkları bu münferit olayların kendilerine  kaygı verdiğini belirterek yetkililerden zanlıların yakalanmasını istediler.

Kesecik mahallesinde yaşayan vatandaşlar bölgelerindeki  bu menfur olaylardan huzursuz olduklarını belirttiler.  Kesecikliler , özellikle mahalle dışından burada arazi sahibi olan kişilerin bu tür saldırılara maruz kalmasının kendilerini üzdüğünüi  belirttiler.

Kesecik Mahallesi muhtarı Cafer Sayhan “Böyle bir şeyin olması bizleri de  üzüyor. Köylülerimizle konuştuğumuzda bu tür olaylara karşı çıkarak adamın motorundan ,eşyasından ne isteniyor? Bir başkasıyla musibetleri varsa  gitsin kendisi ile hesaplaşsın diyerek tüm mahalle halkıda olaya karşı çıkıyor dedi.

Olaya maruz kalan çiftçi vatandaşları ise “Son günlerde art arda yaşanan bu kurşunlanma olayları bizlere endişe veriyor” dedi.

Son günlerde bu tür olayların çoğalması gerçekten sıkıntılı bir durum yetkililerden olayın faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.