Nihayet noter taşınacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 12:45, Güncelleme: 15.09.2020 - 12:45
 

Nihayet noter taşınacak

Yıllardır aynı mekanda görev yapan Seydişehir Noteri yeni yerine taşınacak

Edinilen bilgiye göre ay sonuna kadar eski garaj civari doğancıpark alışveriş merkezlerinin bulunduğu yere taşınacağı öğrenildi. İlçemizde tek olması nedeniyle bazı zamanlarda iş yoğunluğu nedeniyle  izdihamın oluştuğu noterin yeni ve geniş bir mekana taşınacağı haberi seydişehir halkını sevindirdi. İş yoğunluğu nedeniyle sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar sık sık şikayetçi oluyorlardı. Bu nedenle ikinci bir noter isteyen vatandaşlar  hiç olmazsa noterin geniş bir mekana taşınması bile bizler açısından iyi olduğunu söyleyerek gelişmeden noterin taşınmasının iyi olacağını dile getirdiler
Yıllardır aynı mekanda görev yapan Seydişehir Noteri yeni yerine taşınacak

Edinilen bilgiye göre ay sonuna kadar eski garaj civari doğancıpark alışveriş merkezlerinin bulunduğu yere taşınacağı öğrenildi.

İlçemizde tek olması nedeniyle bazı zamanlarda iş yoğunluğu nedeniyle  izdihamın oluştuğu noterin yeni ve geniş bir mekana taşınacağı haberi seydişehir halkını sevindirdi.

İş yoğunluğu nedeniyle sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar sık sık şikayetçi oluyorlardı.

Bu nedenle ikinci bir noter isteyen vatandaşlar  hiç olmazsa noterin geniş bir mekana taşınması bile bizler açısından iyi olduğunu söyleyerek gelişmeden noterin taşınmasının iyi olacağını dile getirdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.