Seydişehir'de kaza 3 yaralı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 05:55, Güncelleme: 24.09.2020 - 05:55
 

Seydişehir'de kaza 3 yaralı

Seydişehir’de saat 17:30 sularında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.Kazada otomobil bahçeli eve girerken ev sahibi kendini zor kurtardı.

  Edinilen bilgiye göre Stad Mahallesi Cevher Duduev Caddesinde bulunan daha öncede çok sayıda kazanın gerçekleştiği Başak Fırını Kavşağında  yoldan gelen 42 H0452 plakalı otomobil ile tali yoldan gelen 07 SG 010 plakalı ticari araç çarpıştı.Çarpışma sonrası  3 kişi yaralanırken 1 kişi hayatını zor kurtardı. Kazada 42 H 0452 plakalı otomobil  Mahmut Ünses’e ait bahçe duvarından içeri girdiği , Ünses’in ise kaza anında kısa süre önce bahçe duvarında üzüm topladığı öğrenildi.
Seydişehir’de saat 17:30 sularında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.Kazada otomobil bahçeli eve girerken ev sahibi kendini zor kurtardı.

 

Edinilen bilgiye göre Stad Mahallesi Cevher Duduev Caddesinde bulunan daha öncede çok sayıda kazanın gerçekleştiği Başak Fırını Kavşağında  yoldan gelen 42 H0452 plakalı otomobil ile tali yoldan gelen 07 SG 010 plakalı ticari araç çarpıştı.Çarpışma sonrası  3 kişi yaralanırken 1 kişi hayatını zor kurtardı.

Kazada 42 H 0452 plakalı otomobil  Mahmut Ünses’e ait bahçe duvarından içeri girdiği , Ünses’in ise kaza anında kısa süre önce bahçe duvarında üzüm topladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.