İlçemizden “ kalbimiz egede kaldı” kampanyası

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2020 - 04:39, Güncelleme: 31.10.2020 - 04:39
 

İlçemizden “ kalbimiz egede kaldı” kampanyası

Yaptığı sosyal kampanyalarla tanınan Evla Yazgan şimdi de İzmir depremzedeleri için kolları sıvadı.

Daha önce gerçekleştirdiği “1 bot 1 mont” yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için yaptığı çalışmalarıyla takdir toplayan iyiliksever Evla Yazgan , “şimdi de egeye destek olalım ” sloganı  ile  sosyal medyadan başlattığı yardım kampanyasına hayırsever vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor. “Pandeminin ortasında kış kapıda hadi bir el atalım bütçemiz neye yeterse bizde onların bu zor günlerinde yanlarında olalım” çağrısına çok sayıda vatandaş ses verdi. Başta battaniye, dezenfekte malzemesi , maske ve gıda gibi yapılan yardımları Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği’nin  lojistik desteği ile izmire  kısa sürede ulaştıracağını belirten bu iyilik kampanyasının gönüllü öncülerinden Evla Yazgan : “amacım mağdur insanlara  , doğaya , hayvanların yaşam alanlarına ve eğitime ayni ve nakdi her türlü yardımı ulaştırmakta köprü olmak. Nerede bir sıkıntı yada doğal bir afet olsa vicdanım beni rahat bırakmıyor. Bu vicdan sesine sağ olsunlar şimdiye kadar seydişehirli hayır severler karşılık vererek yardımcı oldular” dedi.   Kampanyanın  04.11. 2020 çarşamba gününe kadar devam edeceğini belirten Yazgan toplanan eşyaları Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği tarafından  kargo ile alınarak izmire  ulaştırılacağını  belirtti. Evla Yazgan kampanyaya başlıyalı bir gün olmasına rağmen  kısa sürede halkımız tarafından çok sayıda destek verildiğini söyleyerek  :” Destek veren seydişehirlilere çok çok teşekkür ederim” dedi.  
Yaptığı sosyal kampanyalarla tanınan Evla Yazgan şimdi de İzmir depremzedeleri için kolları sıvadı.

Daha önce gerçekleştirdiği “1 bot 1 mont” yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için yaptığı çalışmalarıyla takdir toplayan iyiliksever Evla Yazgan , “şimdi de egeye destek olalım ” sloganı  ile  sosyal medyadan başlattığı yardım kampanyasına hayırsever vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor.

“Pandeminin ortasında kış kapıda hadi bir el atalım bütçemiz neye yeterse bizde onların bu zor günlerinde yanlarında olalım” çağrısına çok sayıda vatandaş ses verdi.

Başta battaniye, dezenfekte malzemesi , maske ve gıda gibi yapılan yardımları Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği’nin  lojistik desteği ile izmire  kısa sürede ulaştıracağını belirten bu iyilik kampanyasının gönüllü öncülerinden Evla Yazgan : “amacım mağdur insanlara  , doğaya , hayvanların yaşam alanlarına ve eğitime ayni ve nakdi her türlü yardımı ulaştırmakta köprü olmak.

Nerede bir sıkıntı yada doğal bir afet olsa vicdanım beni rahat bırakmıyor. Bu vicdan sesine sağ olsunlar şimdiye kadar seydişehirli hayır severler karşılık vererek yardımcı oldular” dedi.

  Kampanyanın  04.11. 2020 çarşamba gününe kadar devam edeceğini belirten Yazgan toplanan eşyaları Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği tarafından  kargo ile alınarak izmire  ulaştırılacağını  belirtti.

Evla Yazgan kampanyaya başlıyalı bir gün olmasına rağmen  kısa sürede halkımız tarafından çok sayıda destek verildiğini söyleyerek  :” Destek veren seydişehirlilere çok çok teşekkür ederim” dedi.

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.