Milli Eğitim’in büyük projesine onay

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 02:21, Güncelleme: 30.01.2021 - 02:21
 

Milli Eğitim’in büyük projesine onay

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi için hazırladığı büyük projesi onaylandı.

 Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan 571 bin TL proje ile Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi 3D teknolojisini kullanmaya başlayacak. Onay alan proje ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar :” “Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi’nin “Metal Teknolojileri alanı 3D teknoloji kullanımı” Projesi, T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından onaylandı. 571 bin TL bütçesi olan proje ile okulumuzda 3D teknoloji kullanımı başlayacak ve mesleki eğitim daha nitelikli hale gelecek. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. İlçemize ve okulumuza hayırlı olsun” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi için hazırladığı büyük projesi onaylandı.

 Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan 571 bin TL proje ile Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi 3D teknolojisini kullanmaya başlayacak.

Onay alan proje ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar :”

“Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi’nin “Metal Teknolojileri alanı 3D teknoloji kullanımı” Projesi, T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından onaylandı. 571 bin TL bütçesi olan proje ile okulumuzda 3D teknoloji kullanımı başlayacak ve mesleki eğitim daha nitelikli hale gelecek. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. İlçemize ve okulumuza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.