TUTAL, KARANTİNA BÖLGESİNE GİDEREK BİLGİ ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2021 - 03:05, Güncelleme: 11.02.2021 - 03:05
 

TUTAL, KARANTİNA BÖLGESİNE GİDEREK BİLGİ ALDI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mutasyonlu yeni tip korona virüse (Covid-19) rastlanılması üzerine karantina uygulaması başlatılan Bostandere mahallesine giderek bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bostandere Mahallesinde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 10 Şubat’ta başlayan ve 16 Şubat Saat 24.00'e kadar devam edecek olan karantina süreci hakkında kontrol noktasında görev yapan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerden bilgi aldı. Karantina kurallarına uyulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de Koronavirüs vaka sayılarımızı ciddi anlamda azaltmıştık. Fakat son günlerde vaka sayılarımız artışa geçti. Mutasyonlu olduğu bilinen virüsün de yayılma hızı yükselerek devam ettiğini biliyoruz. Konya ilçelerimizden Hüyük, Beyşehir ve Seydişehir’de mutasyonlu virüs vakası görülmüştür. Bostandere mahallemizde karantina başlatılmış olup vatandaşlarımız çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler tarafından uyarılar yapılıyor. Jandarma ekiplerimiz ve Zabıta ekiplerimiz tarafından kontroller devam ediyor, gıda ihtiyaçları temin ediliyor” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mutasyonlu yeni tip korona virüse (Covid-19) rastlanılması üzerine karantina uygulaması başlatılan Bostandere mahallesine giderek bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bostandere Mahallesinde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 10 Şubat’ta başlayan ve 16 Şubat Saat 24.00'e kadar devam edecek olan karantina süreci hakkında kontrol noktasında görev yapan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerden bilgi aldı.

Karantina kurallarına uyulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de Koronavirüs vaka sayılarımızı ciddi anlamda azaltmıştık. Fakat son günlerde vaka sayılarımız artışa geçti. Mutasyonlu olduğu bilinen virüsün de yayılma hızı yükselerek devam ettiğini biliyoruz. Konya ilçelerimizden Hüyük, Beyşehir ve Seydişehir’de mutasyonlu virüs vakası görülmüştür. Bostandere mahallemizde karantina başlatılmış olup vatandaşlarımız çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler tarafından uyarılar yapılıyor. Jandarma ekiplerimiz ve Zabıta ekiplerimiz tarafından kontroller devam ediyor, gıda ihtiyaçları temin ediliyor” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.