Ak Parti kadir gecesi mesajı

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2021 - 11:00, Güncelleme: 13.05.2021 - 11:00
 

Ak Parti kadir gecesi mesajı

Ak Parti kadir gecesi mesajı

    AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Bin aydan daha hayırlı bu gecenin tüm Müslümanlara hayırlı olsun diyerek mesajına başlayan Atalay,” Bu gece, af ve mağfiret gecesidir. Meleklerin dünyaya indiği ve tan yeri ağarıncaya kadar yeryüzünün esenlikle dolduğu bir huzur iklimidir. Bunun için sevgili Peygamberimiz 'Kim inanarak ve sevabını Yüce Allah'tan umarak Kadir Gecesi'ni ihya ederse onun geçmiş günahları bağışlanır.' Buyurmuştur. Rahmeti, mağfireti ve bereketi ile hayatımızı kuşatan mübarek ramazanın son günlerinde Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bizleri böylesi bereketli ve huzurlu bir geceye bir kez daha kavuşturan yüce Rabb'imize sonsuz hamd-ü senalar olsun." İfadelerini kullandı.   Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapan Başkan Atalay mesajının sonunda ise şunları söyledi:   “Kadir Gecesi, günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesi ‘ni kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve bol dua etmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayırlar getirmesini diliyorum
Ak Parti kadir gecesi mesajı

 

 

AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Bin aydan daha hayırlı bu gecenin tüm Müslümanlara hayırlı olsun diyerek mesajına başlayan Atalay,” Bu gece, af ve mağfiret gecesidir. Meleklerin dünyaya indiği ve tan yeri ağarıncaya kadar yeryüzünün esenlikle dolduğu bir huzur iklimidir. Bunun için sevgili Peygamberimiz 'Kim inanarak ve sevabını Yüce Allah'tan umarak Kadir Gecesi'ni ihya ederse onun geçmiş günahları bağışlanır.' Buyurmuştur. Rahmeti, mağfireti ve bereketi ile hayatımızı kuşatan mübarek ramazanın son günlerinde Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bizleri böylesi bereketli ve huzurlu bir geceye bir kez daha kavuşturan yüce Rabb'imize sonsuz hamd-ü senalar olsun." İfadelerini kullandı.

 

Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapan Başkan Atalay mesajının sonunda ise şunları söyledi:

 

“Kadir Gecesi, günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesi ‘ni kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve bol dua etmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayırlar getirmesini diliyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.