Milli İrade Meydanı Genişleyecek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2021 - 01:18, Güncelleme: 26.05.2021 - 01:18
 

Milli İrade Meydanı Genişleyecek

Belediye önünde bulunan Milli İrade Meydanı yanındaki Polis Karakolu ve polis lojmanlarının bulunduğu alan yapılan protokolle meydana dahil edilecek.

Seydişehir Belediyesi ile Konya Valiliği arasında yapılacak protokolle eski ilçe emniyet müdürlüğü alanına Belediye tarafından karakol ve altı adet yapılacak daire karşılığı polis karakolu ve lojmanların bulunduğu alanın belediyeye devir edileceği bildirildi. Bu konuda Muhtarlar Dayanışma Derneği binası açılışındaki konuşmasında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Şehirler için meydanlar çok önemli .Milli Törenlerimin de yapıldığı Milli İrade Meydanın daha da genişletmek amacıyla Konya Valiliği ile bir protokol hazırlanarak polis karakolunun ve lojmanlarının olduğu bölgeyi eski ilçe emniyet binası alanına bir karakol ve altı daire karşılığında belediyemize tahsis ediyoruz .Bu protokolün gerçekleşmesinde sayın kaymakamımızın da büyük yardımları oldu kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
Belediye önünde bulunan Milli İrade Meydanı yanındaki Polis Karakolu ve polis lojmanlarının bulunduğu alan yapılan protokolle meydana dahil edilecek.

Seydişehir Belediyesi ile Konya Valiliği arasında yapılacak protokolle eski ilçe emniyet müdürlüğü alanına Belediye tarafından karakol ve altı adet yapılacak daire karşılığı polis karakolu ve lojmanların bulunduğu alanın belediyeye devir edileceği bildirildi.

Bu konuda Muhtarlar Dayanışma Derneği binası açılışındaki konuşmasında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Şehirler için meydanlar çok önemli .Milli Törenlerimin de yapıldığı Milli İrade Meydanın daha da genişletmek amacıyla Konya Valiliği ile bir protokol hazırlanarak polis karakolunun ve lojmanlarının olduğu bölgeyi eski ilçe emniyet binası alanına bir karakol ve altı daire karşılığında belediyemize tahsis ediyoruz .Bu protokolün gerçekleşmesinde sayın kaymakamımızın da büyük yardımları oldu kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.