İlçemizde sıfırlanan vaka sayıları tekrar yükselişe geçti.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2021 - 11:32, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:32
 

İlçemizde sıfırlanan vaka sayıları tekrar yükselişe geçti.

İlçemizde sıfırlanan vaka sayıları tekrar yükselişe geçti.

Düğün sezonun açılması ile günlük  6,7  vaka görülmeye başlandı. Edinilen bilgiye göre vaka artışlarının sebebinin kına , nişan ve sünnet düğünün yasak olmasına rağmen bazı ailelerin bu kurala uymaması olduğu öğrenildi. Yetkililer düğünlerde ise sadece ruhsatlı düğün salonlarında, 100 kişiyi geçmeyecek şekilde merasimin yapılması gerektiğini belirterek  ,bu genelgeye uyulmayıp ve kapalı alanlarda ve ev ortamlarında düğün yapılmasının vaka artışlarına neden olduğunu söylediler. Vatandaşların  genelgeye aykırı merasim yapan, kişileri şikayet ederek toplum sağlığı için yardımcı olmalarını istediler.
İlçemizde sıfırlanan vaka sayıları tekrar yükselişe geçti.

Düğün sezonun açılması ile günlük  6,7  vaka görülmeye başlandı.

Edinilen bilgiye göre vaka artışlarının sebebinin kına , nişan ve sünnet düğünün yasak olmasına rağmen bazı ailelerin bu kurala uymaması olduğu öğrenildi.

Yetkililer düğünlerde ise sadece ruhsatlı düğün salonlarında, 100 kişiyi geçmeyecek şekilde merasimin yapılması gerektiğini belirterek  ,bu genelgeye uyulmayıp ve kapalı alanlarda ve ev ortamlarında düğün yapılmasının vaka artışlarına neden olduğunu söylediler.

Vatandaşların  genelgeye aykırı merasim yapan, kişileri şikayet ederek toplum sağlığı için yardımcı olmalarını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.