Kadın Girişimci Hayallerini Gerçekleştirdi (VİDEOLU)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2021 - 03:54, Güncelleme: 03.10.2021 - 03:54
 

Kadın Girişimci Hayallerini Gerçekleştirdi (VİDEOLU)

Seydişehir’de kadın girişimci Fatma Dönmez (38) hayallerini gerçekleştirerek 150 kişilik resturant açtı.

  10 yıldır bu sektörde çalıştığını belirten Dönmez en büyük yardımcısının ise eşi Osman(39) beyin ve çocukları Cemre Nehir(13) ,Mehmet Ali (11) olduğunu belirtti. Eşi Osman Beyin 20 yıllık aşçı olduğunu söyleyen Fatma Dönmez ,kızım ise Leman Kadir Parıltı Anadolu Lisesinde aşçılık okuyor. Oğlum ise burada garsonluk yaparak bize yardımcı oluyor aynı zamanda 3 tanede çalışanımız var . Burada son kontrol benden çıkmadan hiçbir yemek servis edilmiyor. Kendimizin yemeyeceği hiçbir yemeği müşteriye sunmuyoruz dedi.  EŞİM BAŞKA BİRİN YANINDA ÇALIŞIYORDU HALİNİ GÖRDÜM VE NEDEN BİZİM BÖYLE BİR RESTURANTIMIZ OLMASIN DEDİM? Fatma Dönmez “Bir gün eşimin yanına yemek yemeye gittim eşimin halini görünce neden böyle bir resturant bizim olmasın dedim eşimde beni cesaretlendirdi ve 2 ay önce burayı tuttuk ve tadilat yaptıktan sonra açtık dedi. AİLECEK ÇALIŞMAK EŞİME DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ OLDU. Fatma Dönmez “ 2 ay önce eşimin doğum gününden bir gün sonra dükkanımız tutmak eşime ; doğum günü sürprizi oldu” dedi. LOKANTACIK SEKTÖRÜNE İLÇEDE  FARKINDALIK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. Fatma Dönmez “Biz Alaylar 2 Mahallesinde açtığımız bu meanda  çoğunlukla aileye hitap ediyoruz .Biz çorbada da farklı bir şey yeseniz de 15 çeşit meze sunarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz “dedi   HABER :ARZU SAYLAM  
Seydişehir’de kadın girişimci Fatma Dönmez (38) hayallerini gerçekleştirerek 150 kişilik resturant açtı.

 

10 yıldır bu sektörde çalıştığını belirten Dönmez en büyük yardımcısının ise eşi Osman(39) beyin ve çocukları Cemre Nehir(13) ,Mehmet Ali (11) olduğunu belirtti.

Eşi Osman Beyin 20 yıllık aşçı olduğunu söyleyen Fatma Dönmez ,kızım ise Leman Kadir Parıltı Anadolu Lisesinde aşçılık okuyor. Oğlum ise burada garsonluk yaparak bize yardımcı oluyor aynı zamanda 3 tanede çalışanımız var . Burada son kontrol benden çıkmadan hiçbir yemek servis edilmiyor. Kendimizin yemeyeceği hiçbir yemeği müşteriye sunmuyoruz dedi.

 EŞİM BAŞKA BİRİN YANINDA ÇALIŞIYORDU HALİNİ GÖRDÜM VE NEDEN BİZİM BÖYLE BİR RESTURANTIMIZ OLMASIN DEDİM?

Fatma Dönmez “Bir gün eşimin yanına yemek yemeye gittim eşimin halini görünce neden böyle bir resturant bizim olmasın dedim eşimde beni cesaretlendirdi ve 2 ay önce burayı tuttuk ve tadilat yaptıktan sonra açtık dedi.

AİLECEK ÇALIŞMAK EŞİME DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ OLDU.

Fatma Dönmez “ 2 ay önce eşimin doğum gününden bir gün sonra dükkanımız tutmak eşime ; doğum günü sürprizi oldu” dedi.

LOKANTACIK SEKTÖRÜNE İLÇEDE  FARKINDALIK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

Fatma Dönmez “Biz Alaylar 2 Mahallesinde açtığımız bu meanda  çoğunlukla aileye hitap ediyoruz .Biz çorbada da farklı bir şey yeseniz de 15 çeşit meze sunarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz “dedi

 

HABER :ARZU SAYLAM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.