KAYMAKAM PİŞKİN KORE GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2021 - 09:50, Güncelleme: 01.11.2021 - 09:50
 

KAYMAKAM PİŞKİN KORE GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Kore Gazisi Mustafa Alpaslan ve Ramazan Yıldız'ı ziyaret etti.

İlçemiz Akçalar Mahallesi’nde ikamet eden 91 yaşındaki Kore Gazisi Mustafa Alpaslan ile Ketenli Mahallesi’nde ikamet eden 90 yaşındaki Kore Gazisi Ramazan Yıldız’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Pişkin:  "Savaş anılarını bizimle paylaşan Gazilerimize, nazik ev sahiplikleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ederim. Mevlam sağlık ve afiyet versin." dedi.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Kore Gazisi Mustafa Alpaslan ve Ramazan Yıldız'ı ziyaret etti.

İlçemiz Akçalar Mahallesi’nde ikamet eden 91 yaşındaki Kore Gazisi Mustafa Alpaslan ile Ketenli Mahallesi’nde ikamet eden 90 yaşındaki Kore Gazisi Ramazan Yıldız’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Pişkin: 

"Savaş anılarını bizimle paylaşan Gazilerimize, nazik ev sahiplikleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ederim. Mevlam sağlık ve afiyet versin." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.