GELİN DAMAT FOTOĞRAFLARININ VAZGEÇİLMEZ MEKANI KUĞULU PARK...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2013 - 07:16, Güncelleme: 23.08.2013 - 07:16
 

GELİN DAMAT FOTOĞRAFLARININ VAZGEÇİLMEZ MEKANI KUĞULU PARK...

Mesire alanımız Kuğulu Park, gelin ve damatların da fotoğraf çekimlerinin değişmez adresi oluyor.

Düğünlerde gelin alındıktan sonra Kuğulu Parkta soluk alan yeni evli çiftler, bu mutlu günlerini ölümsüzleştirmek amacıyla doğa görüntülü fotoğraf çektirmek için Kuğulu Park’ı tercih ediyorlar. Gelenek haline de dönüşen Kuğulu Park’ta ki gelin damat fotoğraf çekimleri vatandaşlarında ilgisini çekiyor. İlçemizde yıllardır kalabalık bir ekiple fotoğrafçılık yapan Foto Moda’nın sahibi Mehmet Çetinkaya: “Eskiden gelin damat düğün çekimlerini stüdyo da yapardık. Sonra yıllarda bu durum değişti.  Yeni evli çiftlerimiz Seydişehir’in güzellik simgesi olan bir doğa harikası Kuğulu Park’ta çekim yapılmasını tercih eder oldular. Bir düğün anısı olarak saklanacak çektiğimiz bu fotoğraflardan daha güzel sonuçlar alıyoruz. Bazen gerçekten harika fotoğraflar yakalıyoruz.” Dedi.  Kuğulu Park’ta çekimleri sırasında gazetecilerinde poz almasına müsaade eden yeni evli çiftlerden damat Mevlüt Yaylacık ile gelin Öznur Yaylacık: “En mutlu günümüzde doğa harikası Kuğulu Parkta  düğün çekimlerimizi yaptırarak bu mutlu günümüzü ölümsüzleştiriyoruz.” Şeklinde konuştu
Mesire alanımız Kuğulu Park, gelin ve damatların da fotoğraf çekimlerinin değişmez adresi oluyor.

Düğünlerde gelin alındıktan sonra Kuğulu Parkta soluk alan yeni evli çiftler, bu mutlu günlerini ölümsüzleştirmek amacıyla doğa görüntülü fotoğraf çektirmek için Kuğulu Park’ı tercih ediyorlar. Gelenek haline de dönüşen Kuğulu Park’ta ki gelin damat fotoğraf çekimleri vatandaşlarında ilgisini çekiyor.

İlçemizde yıllardır kalabalık bir ekiple fotoğrafçılık yapan Foto Moda’nın sahibi Mehmet Çetinkaya:

“Eskiden gelin damat düğün çekimlerini stüdyo da yapardık. Sonra yıllarda bu durum değişti.  Yeni evli çiftlerimiz Seydişehir’in güzellik simgesi olan bir doğa harikası Kuğulu Park’ta çekim yapılmasını tercih eder oldular. Bir düğün anısı olarak saklanacak çektiğimiz bu fotoğraflardan daha güzel sonuçlar alıyoruz. Bazen gerçekten harika fotoğraflar yakalıyoruz.” Dedi.

 Kuğulu Park’ta çekimleri sırasında gazetecilerinde poz almasına müsaade eden yeni evli çiftlerden damat Mevlüt Yaylacık ile gelin Öznur Yaylacık:

“En mutlu günümüzde doğa harikası Kuğulu Parkta  düğün çekimlerimizi yaptırarak bu mutlu günümüzü ölümsüzleştiriyoruz.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.