Kardan yollar kapanınca hamile kadın araçta doğum yaptı

Asayiş 23.01.2022 - 12:57, Güncelleme: 23.01.2022 - 12:57
 

Kardan yollar kapanınca hamile kadın araçta doğum yaptı

Doğum sancıları başlayan Havva Cantürk’ü hastaneye yetiştirmek için yola çıkan aile, karda mahsur kaldı. Cantürk, otomobilin için bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Beyşehir ilçesi Doğanbey Mahallesi Kükürt yaylasında hayvancılıkla uğraşan Havva Cantürk'ün (39), saat 01.00 sıralarında doğum sancıları tuttu. Bunun üzerine aile kendi araçlarıyla hastaneye gitmek için yola çıktı. Diğer taraftan, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden ambulans istendi. Ancak kar yağışı nedeniyle yolun kapanması üzerine, Cantürk'ün içinde bulunduğu araç yolda mahsur kaldı. Sağlık ekipleri de yolun kapalı olması nedeniyle bölgeye ulaşamayınca, Beyşehir Belediyesi'ne haber verildi. Ekipler, yolu açmak için çalışma başlattı. Havva Cantürk, çalışmalar sırasında otomobilde doğum yaparak kız bebeği dünyaya getirdi. Belediye ekiplerinin 11 kilometrelik yolu açmasının ardından anne ve bebeği ambulansa alınarak Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.    
Doğum sancıları başlayan Havva Cantürk’ü hastaneye yetiştirmek için yola çıkan aile, karda mahsur kaldı. Cantürk, otomobilin için bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Beyşehir ilçesi Doğanbey Mahallesi Kükürt yaylasında hayvancılıkla uğraşan Havva Cantürk'ün (39), saat 01.00 sıralarında doğum sancıları tuttu.

Bunun üzerine aile kendi araçlarıyla hastaneye gitmek için yola çıktı.

Diğer taraftan, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden ambulans istendi. Ancak kar yağışı nedeniyle yolun kapanması üzerine, Cantürk'ün içinde bulunduğu araç yolda mahsur kaldı.

Sağlık ekipleri de yolun kapalı olması nedeniyle bölgeye ulaşamayınca, Beyşehir Belediyesi'ne haber verildi. Ekipler, yolu açmak için çalışma başlattı.

Havva Cantürk, çalışmalar sırasında otomobilde doğum yaparak kız bebeği dünyaya getirdi. Belediye ekiplerinin 11 kilometrelik yolu açmasının ardından anne ve bebeği ambulansa alınarak Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.