LİSE MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLER EĞİTİMİ TOPLANTISI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.02.2022 - 11:28, Güncelleme: 13.02.2022 - 11:28
 

LİSE MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLER EĞİTİMİ TOPLANTISI

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kültür Elçileri Değerler Eğitimi” projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın yanı sıra ilçede eğitim veren liselerin müdürleri katıldı.   Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, projeyle birlikte gençleri geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş, medeniyet kültürümüze sahip çıkan, bilgiden hikmete ulaşabilen birer birey olarak yetişmesinin amaçladıklarını ifade etti.   Başkan Tutal, “Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında ilçemizde eğitim gören 9. Ve 10. Sınıf lise öğrencilerimize temel değerlerimizin benimsenmesi ve özümsenmesi amaçlıyoruz. 3 yıl geçerli olacak olan bu projemiz kapsamında çeşitli etkinlikler, yarışmalar, seminerler, söyleşiler, akran ilişkilerine yönelik faaliyetlerin yanı sıra ebeveyn eğitimleri de gerçekleştirilecek. Bugün de bu projemizin tanıtım toplantısını hep birlikte gerçekleştirerek ilk adımı atıyoruz. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   Değerler eğitimi projesinin başarıya ulaşması için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Kaymakam Pişkin, “Kültür Elçileri Değerler Eğitimi projesini çok önemsiyorum. Bu proje gerek içerik olarak, gerekse de uygulama açısından birçok yönüyle farklılık gösteriyor. Bu sebeple bu projenin başarıya ulaşması için hep birlikte çalışacağız. Gençlerimizin vatanımıza, milletimize ve sosyal çevresine daha hayırlı birer birey olması için, medeniyet kültürümüzü özümsemiş, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş kültür elçisi olmasını hedefliyoruz. Bu projenin daha da geliştirilmesi, daha kapsamlı hale getirilmesi için istişarelerimiz devam edecek. Projenin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Konuşmaların akabinde Değerler Eğitimi Projesi tanıtıldı. Lise müdürleri ile birlikte proje istişare edilip fikir alışverişinde bulunuldu.
Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kültür Elçileri Değerler Eğitimi” projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın yanı sıra ilçede eğitim veren liselerin müdürleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, projeyle birlikte gençleri geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş, medeniyet kültürümüze sahip çıkan, bilgiden hikmete ulaşabilen birer birey olarak yetişmesinin amaçladıklarını ifade etti.

 

Başkan Tutal, “Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında ilçemizde eğitim gören 9. Ve 10. Sınıf lise öğrencilerimize temel değerlerimizin benimsenmesi ve özümsenmesi amaçlıyoruz. 3 yıl geçerli olacak olan bu projemiz kapsamında çeşitli etkinlikler, yarışmalar, seminerler, söyleşiler, akran ilişkilerine yönelik faaliyetlerin yanı sıra ebeveyn eğitimleri de gerçekleştirilecek. Bugün de bu projemizin tanıtım toplantısını hep birlikte gerçekleştirerek ilk adımı atıyoruz. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Değerler eğitimi projesinin başarıya ulaşması için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Kaymakam Pişkin, “Kültür Elçileri Değerler Eğitimi projesini çok önemsiyorum. Bu proje gerek içerik olarak, gerekse de uygulama açısından birçok yönüyle farklılık gösteriyor. Bu sebeple bu projenin başarıya ulaşması için hep birlikte çalışacağız. Gençlerimizin vatanımıza, milletimize ve sosyal çevresine daha hayırlı birer birey olması için, medeniyet kültürümüzü özümsemiş, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş kültür elçisi olmasını hedefliyoruz. Bu projenin daha da geliştirilmesi, daha kapsamlı hale getirilmesi için istişarelerimiz devam edecek. Projenin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların akabinde Değerler Eğitimi Projesi tanıtıldı. Lise müdürleri ile birlikte proje istişare edilip fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.