Hükümet Konağı 2022 Yatırım Programına Alındı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.02.2022 - 11:24, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:29
 

Hükümet Konağı 2022 Yatırım Programına Alındı

Seydişehir'e eski meteoroloji binasının bulunduğu yere yapılması planlanan yeni Hükümet Konağının, projesi 2022 Yatırım Programına alındı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaymakam Deniz Pişkin: "Yeni Hükümet Konağı projemiz, Bakanlığımızın 2022 Yatırım Programına alındı. İçişleri Bakanlığımız Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından gelen yazıda, Konya Valiliğimizin “Hükümet Konağı Yapım İhalesi” iş ve işlemlerine başlaması ve bir yıl içinde inşaatının tamamlanması gerektiği belirtiliyor. Yeni Hükümet Konağımızın ilçemize kazandırılmasında, benden önceki İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan ile Belediye Başkanımız Mehmet Tutal başta olmak üzere, katkısı olan tüm bürokrat ve siyasilerimize çok teşekkür ediyorum. Seydişehir'imize hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Seydişehir'e eski meteoroloji binasının bulunduğu yere yapılması planlanan yeni Hükümet Konağının, projesi 2022 Yatırım Programına alındı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaymakam Deniz Pişkin:

"Yeni Hükümet Konağı projemiz, Bakanlığımızın 2022 Yatırım Programına alındı.

İçişleri Bakanlığımız Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından gelen yazıda, Konya Valiliğimizin “Hükümet Konağı Yapım İhalesi” iş ve işlemlerine başlaması ve bir yıl içinde inşaatının tamamlanması gerektiği belirtiliyor.

Yeni Hükümet Konağımızın ilçemize kazandırılmasında, benden önceki İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan ile Belediye Başkanımız Mehmet Tutal başta olmak üzere, katkısı olan tüm bürokrat ve siyasilerimize çok teşekkür ediyorum.

Seydişehir'imize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.