MUAY THAİ SPORCUSU YILDIZ’DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.02.2022 - 12:35, Güncelleme: 22.02.2022 - 12:35
 

MUAY THAİ SPORCUSU YILDIZ’DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Seydişehir Belediyesi Muay Thai sporcusu Yıldız Avrupa Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.

İstanbul’da düzenlenen Muay Thai 2022 Avrupa Şampiyonası müsabakalarında dereceye giren sporcu Gürkan Uğur Yıldız Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Tutal, kendisini ziyaret eden dereceye giren sporcuya hediye takdim etti.  13-20 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 56 kilo Yıldız Erkek müsabakalarında Gürkan Uğur Yıldız ikincilik başarısı göstererek gümüş madalya kazandı. Dereceye giren sporcuyu tebrik eden Başkan Tutal; “sporcularımızın genç yaşlarda başarıları bizleri mutlu ediyor. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Biz her zaman sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanındayız. Seydişehir Belediyesi Spor kulübümüzden yetişen sporcularımızın Konya ve Seydişehir’i temsil etmeleri her zaman gurur verici. Sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum" dedi. Başarılarının ekip ruhuyla yapılan çalışma sonucu ortaya çıktığını kaydeden antrenör Serkan Yıldız; “sporcularımızın maçlara katılmalarında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyorum. Müsabakalara katılan sporcularımız yılmadan çalışarak başarılar elde ediyorlar. Sporcularımızı yetiştiren ailelerine, sporcularımıza azim, başarı ve bize yaşattıkları mutluluktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.  
Seydişehir Belediyesi Muay Thai sporcusu Yıldız Avrupa Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.

İstanbul’da düzenlenen Muay Thai 2022 Avrupa Şampiyonası müsabakalarında dereceye giren sporcu Gürkan Uğur Yıldız Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Tutal, kendisini ziyaret eden dereceye giren sporcuya hediye takdim etti.

 13-20 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 56 kilo Yıldız Erkek müsabakalarında Gürkan Uğur Yıldız ikincilik başarısı göstererek gümüş madalya kazandı.

Dereceye giren sporcuyu tebrik eden Başkan Tutal; “sporcularımızın genç yaşlarda başarıları bizleri mutlu ediyor. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Biz her zaman sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanındayız. Seydişehir Belediyesi Spor kulübümüzden yetişen sporcularımızın Konya ve Seydişehir’i temsil etmeleri her zaman gurur verici. Sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başarılarının ekip ruhuyla yapılan çalışma sonucu ortaya çıktığını kaydeden antrenör Serkan Yıldız; “sporcularımızın maçlara katılmalarında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyorum. Müsabakalara katılan sporcularımız yılmadan çalışarak başarılar elde ediyorlar. Sporcularımızı yetiştiren ailelerine, sporcularımıza azim, başarı ve bize yaşattıkları mutluluktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.