GENÇLERİ İFTARDA BULUŞTURDULAR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.04.2022 - 11:13, Güncelleme: 12.04.2022 - 15:13
 

GENÇLERİ İFTARDA BULUŞTURDULAR

Küpe, Osmaniye, Aydoğdu, Saman Pazarı, İhsaniye ve Bahçelievler Baraj Camisi; genç cemaati iftar sofrasında buluşturdu.

Küpe Gençlik Merkezindeki iftar yemeğine Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Müftüsü Adem Bebek ve cami hocalarıyla beraber katılan 130 genç birlikte iftar açtılar. Coşkulu bir birliktelikle iftar açan gençler topluca teravi namazı kıldıktan sonra program sona erdi. İftar programında bir konuşma yapan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve İlçe Müftüsü Adem Bebek; iftara katılan gençleri tebrik ederek emeği geçen hocalarımıza da teşekkür ettiler.    
Küpe, Osmaniye, Aydoğdu, Saman Pazarı, İhsaniye ve Bahçelievler Baraj Camisi; genç cemaati iftar sofrasında buluşturdu.

Küpe Gençlik Merkezindeki iftar yemeğine Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Müftüsü Adem Bebek ve cami hocalarıyla beraber katılan 130 genç birlikte iftar açtılar.

Coşkulu bir birliktelikle iftar açan gençler topluca teravi namazı kıldıktan sonra program sona erdi.

İftar programında bir konuşma yapan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve İlçe Müftüsü Adem Bebek; iftara katılan gençleri tebrik ederek emeği geçen hocalarımıza da teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.