Altay Spor Okulları ve Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü Tanıtıldı (videolu)

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.05.2022 - 23:22, Güncelleme: 30.05.2022 - 23:53
 

Altay Spor Okulları ve Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü Tanıtıldı (videolu)

Altay Spor Okulları ve Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübünün tanıtım töreni protokolün ve sporcu velilerinin katılımı ile gerçekleşti.

  Ömür Halı Sahada gerçekleşen tanım gününe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik Spor Müdürü Soner Balcı, Başhekim Havva Turaç Cingöz ,sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı. Törende takım oyuncuları ,teknik heyet ve Spor Kulübü yönetimi tanıtıldı. Takımın Kuşadası Kampından görüntüler slayt şeklinde ailelere izletilirken ,aileler duygu dolu anlar yaşadı. Kulüp Başkanı Alaattin Göncü” İlk kez gençlerimizi geçen sene şehir dışında kamplara götürdük. Bu sporcularımız için büyük bir deneyim oldu. Hatta ilk kez burada açıklıyorum bir sporcumuzu İzmir Altay Spora transfer edecek gibiyiz. Bana spor kulübü başkanlığını layık gören öncelikle Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ettiğini söyledi Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ala koyarak, derslerini de olumlu yönde etkilediğini gördük. Niye milli takımda oynayan bir futbolcuda Seydişehir’den yetişmesin ki? Biz belediye olarak 12 dalda  60 lisanlı sporcu ile başladık şuan 2000 lisanslı  sporcuyu geçtik. Buda bizi çok mutlu ediyor ”dedi. Tören sonunda protokol üyelerine kulüp başkanı ve kulüp hocaları tarafından isimleri yazılı formalar hediye edilerek sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi.      
Altay Spor Okulları ve Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübünün tanıtım töreni protokolün ve sporcu velilerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Ömür Halı Sahada gerçekleşen tanım gününe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik Spor Müdürü Soner Balcı, Başhekim Havva Turaç Cingöz ,sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı.

Törende takım oyuncuları ,teknik heyet ve Spor Kulübü yönetimi tanıtıldı.

Takımın Kuşadası Kampından görüntüler slayt şeklinde ailelere izletilirken ,aileler duygu dolu anlar yaşadı.

Kulüp Başkanı Alaattin Göncü” İlk kez gençlerimizi geçen sene şehir dışında kamplara götürdük. Bu sporcularımız için büyük bir deneyim oldu. Hatta ilk kez burada açıklıyorum bir sporcumuzu İzmir Altay Spora transfer edecek gibiyiz. Bana spor kulübü başkanlığını layık gören öncelikle Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ettiğini söyledi

Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ala koyarak, derslerini de olumlu yönde etkilediğini gördük. Niye milli takımda oynayan bir futbolcuda Seydişehir’den yetişmesin ki? Biz belediye olarak 12 dalda  60 lisanlı sporcu ile başladık şuan 2000 lisanslı  sporcuyu geçtik. Buda bizi çok mutlu ediyor ”dedi.

Tören sonunda protokol üyelerine kulüp başkanı ve kulüp hocaları tarafından isimleri yazılı formalar hediye edilerek sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.