15.YENİCEKÖY ŞENLİKLERİ DÜZENLENECEK

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.08.2022 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 10:59
 

15.YENİCEKÖY ŞENLİKLERİ DÜZENLENECEK

Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği bu yıl 15.’sini düzenleyeceği şenliklere tüm vatandaşları davet etti.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin 7 Ağustos Pazar günü saat 19:30 Gençlik Merkezi önünde düzenleyeceği pandemi dolayısı ile 2 yıl ara verilen geleneksel Yeniceköy şenliklerinin bu yıl 15.’si düzenlenecek. Sunuculuğunu Aslan Mustafam’ın yapacağı Yeniceköy şenliklerinde sürpriz sanatçıların yanı sıra yarışmalar ve çekilişlerin yapılacağı bildirildi. Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Yönetimi Yeniceköy Şenliklerinin 15.sine tüm eş, dost, akraba ve Seydişehirlileri davet etti.  
Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği bu yıl 15.’sini düzenleyeceği şenliklere tüm vatandaşları davet etti.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğinin 7 Ağustos Pazar günü saat 19:30 Gençlik Merkezi önünde düzenleyeceği pandemi dolayısı ile 2 yıl ara verilen geleneksel Yeniceköy şenliklerinin bu yıl 15.’si düzenlenecek.

Sunuculuğunu Aslan Mustafam’ın yapacağı Yeniceköy şenliklerinde sürpriz sanatçıların yanı sıra yarışmalar ve çekilişlerin yapılacağı bildirildi.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Yönetimi Yeniceköy Şenliklerinin 15.sine tüm eş, dost, akraba ve Seydişehirlileri davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.