KONYASPOR'A TRANSFER OLAN BERKE EROL BAŞKAN ÇAT?I ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2013 - 06:16, Güncelleme: 23.09.2013 - 06:16
 

KONYASPOR'A TRANSFER OLAN BERKE EROL BAŞKAN ÇAT?I ZİYARET ETTİ

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Futbol alt yapısından Konyaspor alt yapısına transfer olan Berke Erol'u makamında kabul etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Futbol  alt yapısından   Konyaspor alt yapısına transfer olan  Berke Erol'u makamında kabul etti. Ziyarette  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kudret Ekinci ile  Futbol Antrenörü   Fikret Ünlü  de  bulundu. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, 2 yıldır Seydişehir  Belediyesi  Spor  Kulübü  U-16 takımında kaleci olarak  oynayan  Berke Erol'un Konyaspor 'un alt yapısına geçmesinin son derece önemli olduğunu  bunun aynı zamanda Seydişehir Belediyesi'nin  alt yapıya ne kadar önem verdiğinin  bir göstergesi olduğunu belirtti. Başkan Çat, Berke Erol'u ve O'nu yetiştiren hocası Fikret Ünlü'yü tebrik ederek; " Berke'nin bu başarısıyla   gençlerimize tanınan  bu fırsatın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oluyoruz. Sporcumuz bu başarısıyla birçok gencimize de örnek  olup onların önünü açacak.  Sizler başardıkça biz mutlu oluyoruz.Senden orada da iyi bir performans bekliyoruz.Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine ve bu başarılarının artarak devam edeceğine  inanıyoruz. Seni Konya sporda  ve Türkiye'nin diğer büyük kulüplerinde  seyretmeyi arzu ediyoruz.Hocamız Sn. Fikret Ünlü'nün de yetenekli çocukları görüp  onları değerlendirmesi takdire şayan. Berke'nin bu başarısında  kuşkusuz hocamızın   emeği çok büyük"dedi. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 1976 Yıllarında genç takımda futbol  oynarken şampiyon olduklarını  ve ilk defa  Seydişehir'den çıkarak İskenderun'a Türkiye Şampiyonasına gitmeleriyle sporun kendi  yaşamında çok önemli izler bıraktığını örnek vererek  anlattı. Başkan Çat çocuklarımızın özgüvenli disiplinli  ve  en iyi şekilde yetişmeleri için sporun çok büyük katkısı olduğunu belirterek;"Seydişehir Belediye Spor bünyesindeki gençlerimizin  en iyi şartlarda spor yapmaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Spor yapan çocuklarımızın hiç bir eksiği olmasın istiyorum.Çocuklarımız ne kadar değerli olduklarını hissetsinler"dedi.  Seydişehir Belediyesi Futbol Antrenörü  Fikret Ünlü ;" Sayın Başkanım, gençlerimizin iyi ahlaklı, dürüst, kişilikli  bireyler olarak yetişmesi için  spora önem vererek  bize desteklerinizi   esirgemediğiniz için çok  teşekkür ediyoruz" dedi. Seydişehir Belediyesi U-16  Futbol  Takımından Konya Spor Alt yapısına transfer olan  Berke Erol ise "Sayın Başkanım bana bu imkanı sağladığınız için size  ve hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.Seydişehir Belediyesi alt yapısında yetiştiğimi her fırsatta vurgulayacağım. Burada öğrendiklerimin üzerine koyarak  yeni takımımda da başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Futbol alt yapısından Konyaspor alt yapısına transfer olan Berke Erol'u makamında kabul etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Futbol  alt yapısından   Konyaspor alt yapısına transfer olan  Berke Erol'u makamında kabul etti.

Ziyarette  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kudret Ekinci ile  Futbol Antrenörü   Fikret Ünlü  de  bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, 2 yıldır Seydişehir  Belediyesi  Spor  Kulübü  U-16 takımında kaleci olarak  oynayan  Berke Erol'un Konyaspor 'un alt yapısına geçmesinin son derece önemli olduğunu  bunun aynı zamanda Seydişehir Belediyesi'nin  alt yapıya ne kadar önem verdiğinin  bir göstergesi olduğunu belirtti. Başkan Çat, Berke Erol'u ve O'nu yetiştiren hocası Fikret Ünlü'yü tebrik ederek; " Berke'nin bu başarısıyla   gençlerimize tanınan  bu fırsatın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oluyoruz. Sporcumuz bu başarısıyla birçok gencimize de örnek  olup onların önünü açacak.  Sizler başardıkça biz mutlu oluyoruz.Senden orada da iyi bir performans bekliyoruz.Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine ve bu başarılarının artarak devam edeceğine  inanıyoruz. Seni Konya sporda  ve Türkiye'nin diğer büyük kulüplerinde  seyretmeyi arzu ediyoruz.Hocamız Sn. Fikret Ünlü'nün de yetenekli çocukları görüp  onları değerlendirmesi takdire şayan. Berke'nin bu başarısında  kuşkusuz hocamızın   emeği çok büyük"dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 1976 Yıllarında genç takımda futbol  oynarken şampiyon olduklarını  ve ilk defa  Seydişehir'den çıkarak İskenderun'a Türkiye Şampiyonasına gitmeleriyle sporun kendi  yaşamında çok önemli izler bıraktığını örnek vererek  anlattı. Başkan Çat çocuklarımızın özgüvenli disiplinli  ve  en iyi şekilde yetişmeleri için sporun çok büyük katkısı olduğunu belirterek;"Seydişehir Belediye Spor bünyesindeki gençlerimizin  en iyi şartlarda spor yapmaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Spor yapan çocuklarımızın hiç bir eksiği olmasın istiyorum.Çocuklarımız ne kadar değerli olduklarını hissetsinler"dedi.

 Seydişehir Belediyesi Futbol Antrenörü  Fikret Ünlü ;" Sayın Başkanım, gençlerimizin iyi ahlaklı, dürüst, kişilikli  bireyler olarak yetişmesi için  spora önem vererek  bize desteklerinizi   esirgemediğiniz için çok  teşekkür ediyoruz" dedi.

Seydişehir Belediyesi U-16  Futbol  Takımından Konya Spor Alt yapısına transfer olan  Berke Erol ise "Sayın Başkanım bana bu imkanı sağladığınız için size  ve hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.Seydişehir Belediyesi alt yapısında yetiştiğimi her fırsatta vurgulayacağım. Burada öğrendiklerimin üzerine koyarak  yeni takımımda da başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.