İYİ Parti’de Dönderici Yeniden Aday

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.10.2022 - 11:13, Güncelleme: 26.10.2022 - 11:13
 

İYİ Parti’de Dönderici Yeniden Aday

13 Kasım’da yapılacak kongre öncesi İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, yeniden ilçe başkanlığına aday olacağını duyurdu.

Sosyal medyada aday olacağını duyuran Başkan Dönderici : “Biz hayatımız boyunca ikbal ve makam için siyaset yapmadık. Bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ olarak hassasiyetimiz VATAN ve MİLLET olmuştur. Bu düşünce ile görev istenmez verilir sözü düsturumuz olmuştur. 5 Yıl önce İYİ PARTİ SEYDİŞEHİR İlçe başkanlığını üstlenmek zorundasın dediler üstlendik. Şimdi Genel Merkezimizin aldığı Kurultay kararı doğrultusunda göreve devam edip etmeme kararını Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma sordum. Oy birliği ile devam etmem gerektiğini söylediler. Arkadaşlarımızın talebini Emir telakki ediyorum. Bu sebeple bu dönem de İYİ PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINA Adayım. Allah kongremizin VATANA MİLLETE Hayırlı olmasını nasip etsin... Allah Yar ve Yardımcımız olsun, Bizi halkımıza mahcup etmesin. Başarılı olmamızı nasip etsin... Güzel hizmetler yapabilmek için Tüm Seydişehir halkının Yardımına ve Desteğine ihtiyacım var. Yardım ve desteklerinizi esirgemeyin.” dedi.
13 Kasım’da yapılacak kongre öncesi İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, yeniden ilçe başkanlığına aday olacağını duyurdu.

Sosyal medyada aday olacağını duyuran Başkan Dönderici : “Biz hayatımız boyunca ikbal ve makam için siyaset yapmadık. Bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ olarak hassasiyetimiz VATAN ve MİLLET olmuştur. Bu düşünce ile görev istenmez verilir sözü düsturumuz olmuştur.

5 Yıl önce İYİ PARTİ SEYDİŞEHİR İlçe başkanlığını üstlenmek zorundasın dediler üstlendik. Şimdi Genel Merkezimizin aldığı Kurultay kararı doğrultusunda göreve devam edip etmeme kararını Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma sordum.

Oy birliği ile devam etmem gerektiğini söylediler. Arkadaşlarımızın talebini Emir telakki ediyorum.

Bu sebeple bu dönem de İYİ PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINA Adayım.

Allah kongremizin VATANA MİLLETE Hayırlı olmasını nasip etsin...

Allah Yar ve Yardımcımız olsun, Bizi halkımıza mahcup etmesin. Başarılı olmamızı nasip etsin...

Güzel hizmetler yapabilmek için Tüm Seydişehir halkının Yardımına ve Desteğine ihtiyacım var. Yardım ve desteklerinizi esirgemeyin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.