GALAKSİ SİRKİ SEYDİŞEHİR' E GELİYOR.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2012 - 11:38, Güncelleme: 21.11.2012 - 11:38
 

GALAKSİ SİRKİ SEYDİŞEHİR' E GELİYOR.

Uluslararası Galaksi Sirki Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda Seydişehirlilerle buluşacak.

Uluslararası Galaksi Sirki  Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda  Seydişehirlilerle buluşacak. 24  Kasım Cumartesi günü 13.30, 15.30, 17.30 ve 19.30  saatlerinde olmak üzere  dört seans halinde gösterime girecek olan programda  sürpriz gösteriler yer alacak.  Etkinlik kapsamında Kenya, Moldova, Ukrayna ve  Mısır'dan gelen ekipler izleyenlere eğlenceli dakikalar  yaşatacak. Akrobatlar, palyaçolar,ip cambazları, top oynayan köpekler, dev yılanlar, denge ve yoga gösterileri  ile 1,5 saat  sürecek olan ‘Uluslararası Galaksi Sirki’  özellikle çocuklara  neşeli dakikalar sunacak.
Uluslararası Galaksi Sirki Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda Seydişehirlilerle buluşacak.

Uluslararası Galaksi Sirki  Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda  Seydişehirlilerle buluşacak.

24  Kasım Cumartesi günü 13.30, 15.30, 17.30 ve 19.30  saatlerinde olmak üzere  dört seans halinde gösterime girecek olan programda  sürpriz gösteriler yer alacak.

 Etkinlik kapsamında Kenya, Moldova, Ukrayna ve  Mısır'dan gelen ekipler izleyenlere eğlenceli dakikalar  yaşatacak. Akrobatlar, palyaçolar,ip cambazları, top oynayan köpekler, dev yılanlar, denge ve yoga gösterileri  ile 1,5 saat  sürecek olan ‘Uluslararası Galaksi Sirki’  özellikle çocuklara  neşeli dakikalar sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.