ÖRNEK PROJE MARKALAŞTI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.01.2023 - 14:04, Güncelleme: 18.01.2023 - 14:04
 

ÖRNEK PROJE MARKALAŞTI

Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir süre önce üretme geçen kedi-köpek maması SEYDİ MAMA adıyla markalaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Meslek Liseleri Üretiyor Projesi kapsamında Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen kedi-köpek maması markalaşma sürecini tamamlayarak “SEYDİ MAMA” adıyla paketlenmeye başlandı. Örnek ve faydalı bir proje olan kedi-köpek maması üretiminde okullarda verilen yemek atıkları çöpe atılmayarak mama üretiminin ham maddesini oluşturuyor. Konuyla ilgili bilgi veren Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar: “Ülke çapında örnek olacak bir proje. Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan bu proje ile okullarımızda öğrencilerimize verdiğimiz yemeklerin artıkları boşa gitmemiş oluyor. Öğrencilerimize verdiğimiz yemek sayısını da 5 bin öğrenciye çıkarıyoruz. Böylece mama üretiminde ham madde sıkıntısı da çekilmeyecek. SEYDİ MAMA İnşallah ilçemize hayırlı uğurlu olur” dedi.  
Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir süre önce üretme geçen kedi-köpek maması SEYDİ MAMA adıyla markalaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Meslek Liseleri Üretiyor Projesi kapsamında Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen kedi- köpek maması markalaşma sürecini tamamlayarak “SEYDİ MAMA” adıyla paketlenmeye başlandı.

Örnek ve faydalı bir proje olan kedi- köpek maması üretiminde okullarda verilen yemek atıkları çöpe atılmayarak mama üretiminin ham maddesini oluşturuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar: “Ülke çapında örnek olacak bir proje. Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan bu proje ile okullarımızda öğrencilerimize verdiğimiz yemeklerin artıkları boşa gitmemiş oluyor. Öğrencilerimize verdiğimiz yemek sayısını da 5 bin öğrenciye çıkarıyoruz. Böylece mama üretiminde ham madde sıkıntısı da çekilmeyecek. SEYDİ MAMA İnşallah ilçemize hayırlı uğurlu olur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.