Vergi Dairesi Müdürü Göreve Başladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.03.2023 - 22:47, Güncelleme: 03.03.2023 - 22:47
 

Vergi Dairesi Müdürü Göreve Başladı

Yeni Vergi Dairesi Müdürü Görevine Başladı Seydişehir Vergi dairesine Müdür olarak atanan Hüseyin Oğuz Erbil'e görevine başladı.

  Seydişehir Vergi Dairesine müdür olarak  atanan Hüseyin Oğuz Erbil'e   görevine  başladıktan  sonra Müdürü Yardımcısı Cengiz Ata ile beraber Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkine nezaket  ziyaretinde  bulundu.  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin" Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Oğuz Erbil'e ziyareti için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi    
Yeni Vergi Dairesi Müdürü Görevine Başladı Seydişehir Vergi dairesine Müdür olarak atanan Hüseyin Oğuz Erbil'e görevine başladı.

 

Seydişehir Vergi Dairesine müdür olarak  atanan Hüseyin Oğuz Erbil'e   görevine  başladıktan  sonra Müdürü Yardımcısı Cengiz Ata ile beraber Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkine nezaket  ziyaretinde  bulundu. 

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin" Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Oğuz Erbil'e ziyareti için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.