SAADET PARTİSİ SEÇİME ASILACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2013 - 11:01, Güncelleme: 22.11.2013 - 11:01
 

SAADET PARTİSİ SEÇİME ASILACAK

Saadet Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı yerel seçim hazırlıklarına başladı

Saadet Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı yerel seçim hazırlıklarına başladı Seydişehir’de belediye başkanlığına aday adaylığı için Saadet Partisi’nden iki aday adayının isminin geçtiği bildirildi. 1 Aralıkta partinin belediye başkan adayının kesinleşeceği öğrenildi. Yerel seçimlerin değerlendirildiği istişare toplantısı Konya İl Başkan yardımcısı Avukat Hasan Hüseyin Uyar, Seydişehir İl Müfettişi Lütfi Çelik ve aday adayları arasında ismi geçen Rıfat Erol, Seydişehir İlçe Başkanı aynı zamanda belediye başkan aday adayı Raşit Nergiz, ilçe yönetimi ve parti üyeleri katıldı. İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen istişare toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı  Raşit Nergiz “Bu seçimlere çok asılacağız.Söylentilerinin aksine kendi parti kimliğimizi koruyarak seçime gireceğiz. Bir partiyi destekleyeceksek bu  parti en son Ak Parti olur” dedi. Ülkenin ve Seydişehir’in milli görüşe ihtiyacı olduğunu söyleyen Konya İl Başkan yardımcısı Av.Hasan Hüseyin Uyar, “Ak Partinin uzaktan yakından milli görüşle alakası yoktur. Siyonizm’in oyunlarına gelmektedir. Osmanlının son yıkılış dönemlerinde Abdulhamit’e oynanan oyunlar günümüzde de revaştatır.Rahmetli hocamız zamanında İslam Dünyasını birleştirmek için G8 ler oluşturulmuştu. Şimdi bu oluşumdan eser yok. O mübarek gölge lime lime bölünmek isteniyor. Arap Baharı dediler de ne oldu? Arap Baharı güze döndü. Bütün bu yaşananlar Türkiye’nin milli politikalardan uzaklaştırılmasının bir nedenidir.” Şeklinde konuştu. 
Saadet Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı yerel seçim hazırlıklarına başladı

Saadet Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı yerel seçim hazırlıklarına başladı

Seydişehir’de belediye başkanlığına aday adaylığı için Saadet Partisi’nden iki aday adayının isminin geçtiği bildirildi.

1 Aralıkta partinin belediye başkan adayının kesinleşeceği öğrenildi.

Yerel seçimlerin değerlendirildiği istişare toplantısı Konya İl Başkan yardımcısı Avukat Hasan Hüseyin Uyar, Seydişehir İl Müfettişi Lütfi Çelik ve aday adayları arasında ismi geçen Rıfat Erol, Seydişehir İlçe Başkanı aynı zamanda belediye başkan aday adayı Raşit Nergiz, ilçe yönetimi ve parti üyeleri katıldı.

İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen istişare toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı  Raşit Nergiz “Bu seçimlere çok asılacağız.Söylentilerinin aksine kendi parti kimliğimizi koruyarak seçime gireceğiz. Bir partiyi destekleyeceksek bu  parti en son Ak Parti olur” dedi.

Ülkenin ve Seydişehir’in milli görüşe ihtiyacı olduğunu söyleyen Konya İl Başkan yardımcısı Av.Hasan Hüseyin Uyar, “Ak Partinin uzaktan yakından milli görüşle alakası yoktur. Siyonizm’in oyunlarına gelmektedir. Osmanlının son yıkılış dönemlerinde Abdulhamit’e oynanan oyunlar günümüzde de revaştatır.Rahmetli hocamız zamanında İslam Dünyasını birleştirmek için G8 ler oluşturulmuştu. Şimdi bu oluşumdan eser yok. O mübarek gölge lime lime bölünmek isteniyor. Arap Baharı dediler de ne oldu? Arap Baharı güze döndü. Bütün bu yaşananlar Türkiye’nin milli politikalardan uzaklaştırılmasının bir nedenidir.” Şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.