ADAY ADAYI BOSTANCI ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2013 - 11:05, Güncelleme: 22.11.2013 - 11:05
 

ADAY ADAYI BOSTANCI ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Seydişehir Ak Parti Belediye başkan aday adayı Dr. Mehmet Ali Bostancı çalışmalarına Seydişehir kasaba ve köylerinde devam ediyor.

 Seydişehir Ak Parti   Belediye  başkan aday adayı  Dr. Mehmet  Ali Bostancı    çalışmalarına    Seydişehir kasaba ve köylerinde  devam ediyor.     Adaylık  çalışmaları çerçevesinde   halka   kendini  tanıtan  Mehmet Ali   Bostancı  yaptığı çalışmalar hakkında  şu açıklamalarda bulundu:  "Demokratik bir yerel yönetim için hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışılır.Ak Parti iktidarda bulunduğu kentlerde gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş ve öğretmiştir.Bizde Seydişehir’de bilgi ve tecrübelerim hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağız. Yaşadığımız bu güzel kenti ekip ruhu ile mahalle meclisleri ile hep birlikte yöneteceğiz.Yetkin ve donanımlı ekiplerimiz ile Seydişehir’imize yakışan en doğru ve e iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız.Hesap soran değil hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. Seydişehir Ak Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz." dedi
Seydişehir Ak Parti Belediye başkan aday adayı Dr. Mehmet Ali Bostancı çalışmalarına Seydişehir kasaba ve köylerinde devam ediyor.

 Seydişehir Ak Parti   Belediye  başkan aday adayı  Dr. Mehmet  Ali Bostancı    çalışmalarına    Seydişehir kasaba ve köylerinde  devam ediyor.    

Adaylık  çalışmaları çerçevesinde   halka   kendini  tanıtan  Mehmet Ali   Bostancı  yaptığı çalışmalar hakkında  şu açıklamalarda bulundu:

 "Demokratik bir yerel yönetim için hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışılır.Ak Parti iktidarda bulunduğu kentlerde gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş ve öğretmiştir.Bizde Seydişehir’de bilgi ve tecrübelerim hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağız. Yaşadığımız bu güzel kenti ekip ruhu ile mahalle meclisleri ile hep birlikte yöneteceğiz.Yetkin ve donanımlı ekiplerimiz ile Seydişehir’imize yakışan en doğru ve e iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız.Hesap soran değil hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. Seydişehir Ak Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.