SEYDİŞEHİR MEB?E HİZMET ARACI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 11:30, Güncelleme: 28.11.2013 - 11:30
 

SEYDİŞEHİR MEB?E HİZMET ARACI

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet aracı kazandırıldı.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet aracı kazandırıldı.  Mili Eğitim Bakanlığı tarafından Seydişehir ‘e gönderilen 14 kişilik Ford Transit marka minibüs, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğrencilerin hizmetlerinde kullanılacaktır. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan  Hizmet  aracının  kazandırılması ilgili yaptığı açıklamada "Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 14 kişilik bir Ford Transit marka minibüs İlçemiz öğrencileri ve personeline hizmet amaçlı olarak gönderilmiştir.Bu hizmet aracının verilmesinde emeği  geçen   herkese  eğitim camiası adına teşekkür eder, şükranlarımızı sunarım.”dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet aracı kazandırıldı.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet aracı kazandırıldı.

 Mili Eğitim Bakanlığı tarafından Seydişehir ‘e gönderilen 14 kişilik Ford Transit marka minibüs, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğrencilerin hizmetlerinde kullanılacaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan  Hizmet  aracının  kazandırılması ilgili yaptığı açıklamada "Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 14 kişilik bir Ford Transit marka minibüs İlçemiz öğrencileri ve personeline hizmet amaçlı olarak gönderilmiştir.Bu hizmet aracının verilmesinde emeği  geçen   herkese  eğitim camiası adına teşekkür eder, şükranlarımızı sunarım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.