ÖZEL OKULUN İSMİ DEĞİŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2014 - 03:36, Güncelleme: 20.01.2014 - 03:36
 

ÖZEL OKULUN İSMİ DEĞİŞTİ

Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı Koleji?nin ismi değiştirildi.

Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı Koleji’nin ismi değiştirildi. Seydişehir’de 200 yılından bu yana eğitim ve öğretim hizmeti veren Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı Koleji  ilçenin ilk ve tek özel koleji.Yaşanan bu isim değişikliği ile okulun yeni isminin Özel Kazım Cingöz İlk ve Orta Okulu olduğu öğrenildi. Yeni binasına da taşınan Seydişehir Özel Kazım Cingöz İlk ve Orta Okulu Merve Eğitim Kurumları bünyesinde bulunmaktadır.
Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı Koleji?nin ismi değiştirildi.

Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı Koleji’nin ismi değiştirildi.

Seydişehir’de 200 yılından bu yana eğitim ve öğretim hizmeti veren Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı Koleji  ilçenin ilk ve tek özel koleji.Yaşanan bu isim değişikliği ile okulun yeni isminin Özel Kazım Cingöz İlk ve Orta Okulu olduğu öğrenildi.

Yeni binasına da taşınan Seydişehir Özel Kazım Cingöz İlk ve Orta Okulu Merve Eğitim Kurumları bünyesinde bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.