SEYDİŞEHİR KÜPE BALI, İSTANBUL'DA TANITILACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2014 - 03:30, Güncelleme: 11.02.2014 - 03:30
 

SEYDİŞEHİR KÜPE BALI, İSTANBUL'DA TANITILACAK

Seydişehir Küpe Bal Üreticileri Birliği, 14-16 Şubat tarihlerinde yapılacak 3.İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Fuarı'na katılacak.

Seydişehir Küpe Bal Üreticileri Birliği, 14-16 Şubat tarihlerinde yapılacak 3.İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Fuarı'na katılacak. Seydişehir Küpe Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Taşdöğen, küpe balı  tanıtma fırsatı bulacaklarını söyledi. Fuarda toptan bal alıcıları ile bağlantı kurma şansı yakalayıp, üyelere pazar yaratacaklarını dile getiren Taşdöğen, "Ayrıca, arıcılık alanında yapılanları ve teknolojik gelişmeleri inceleyeceğiz" dedi. Taşdöğen, birliklerinin 60 üyesinin olduğunu belirterek, yılda 25 ton çiçek, yayla, çam balı ve polen ürettiklerini aktardı. Seydişehir'in Küpe Balının kaliteli olduğunu söyleyen Taşdöğen, hedeflerinin Konya-Antalya çevre yolunda reyonlar açarak satışlarımızı artırmak olduğunu sözlerine ekledi.
Seydişehir Küpe Bal Üreticileri Birliği, 14-16 Şubat tarihlerinde yapılacak 3.İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Fuarı'na katılacak.

Seydişehir Küpe Bal Üreticileri Birliği, 14-16 Şubat tarihlerinde yapılacak 3.İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Fuarı'na katılacak.

Seydişehir Küpe Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Taşdöğen, küpe balı  tanıtma fırsatı bulacaklarını söyledi.

Fuarda toptan bal alıcıları ile bağlantı kurma şansı yakalayıp, üyelere pazar yaratacaklarını dile getiren Taşdöğen, "Ayrıca, arıcılık alanında yapılanları ve teknolojik gelişmeleri inceleyeceğiz" dedi.

Taşdöğen, birliklerinin 60 üyesinin olduğunu belirterek, yılda 25 ton çiçek, yayla, çam balı ve polen ürettiklerini aktardı.

Seydişehir'in Küpe Balının kaliteli olduğunu söyleyen Taşdöğen, hedeflerinin Konya-Antalya çevre yolunda reyonlar açarak satışlarımızı artırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.