CHP?DEN BOYALI KÖYÜNE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2014 - 11:29, Güncelleme: 17.02.2014 - 11:29
 

CHP?DEN BOYALI KÖYÜNE ZİYARET

Yeni Büyükşehir yasası ile mahalle olacak olan Boyalı Köyü?ne bir ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, halkın sorunlarını dinledi.

30 Mart Yerel Seçimleri için esnaf ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, esnafın şikayet ve isteklerini dinliyor Ziyaretlerde projelerinden de bahseden Özdemir, halkın yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu ve çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade etti. Yeni Büyükşehir yasası ile mahalle olacak olan Boyalı Köyü’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, halkın sorunlarını dinledi. İlçe Başkanı Namık Özden, genelde CHP iktidarını, yerelde de Muzaffer Özdemir’in belediye başkanlığını müjdeleyen bu kalabalık ve yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ve CHP Belediyeciliğinin de zamanının geldiğini söyledi.               Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir’de, birlik, bütünlük çağrısı yaparak, projelerini anlattı ve; ·         İnsan merkezli kentsel ve toplumsal kalkınmanın yaratıldığı, ·         Yetki ve sorumluluğun halkla paylaşıldığı, ·         Çağdaş, demokratik, hesap veren, katılımcı bir yerel yönetimin uygulandığı ·         Yaşlı, engelli, hasta, bakıma muhtaç insanların sosyal hizmet ve sosyal yardımlarla kimsesiz bırakılmadığı bir Seydişehir için, kısacası VARLIK İÇİNDE, BİRLİK İÇİNDE, ÖZGÜR BİÇİMDE, BİRLİKTE ve GÜÇLÜ olmanın hazzını yaşayabilmek için oylarınızı istiyor ve sizlerden yetki istiyorum… Saygılar sunuyorum…diyerek konuşmasını tamamladı
Yeni Büyükşehir yasası ile mahalle olacak olan Boyalı Köyü?ne bir ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, halkın sorunlarını dinledi.

30 Mart Yerel Seçimleri için esnaf ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, esnafın şikayet ve isteklerini dinliyor

Ziyaretlerde projelerinden de bahseden Özdemir, halkın yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu ve çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade etti.

Yeni Büyükşehir yasası ile mahalle olacak olan Boyalı Köyü’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir, halkın sorunlarını dinledi.

İlçe Başkanı Namık Özden, genelde CHP iktidarını, yerelde de Muzaffer Özdemir’in belediye başkanlığını müjdeleyen bu kalabalık ve yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ve CHP Belediyeciliğinin de zamanının geldiğini söyledi.

             

Belediye Başkan Adayı Muzaffer Özdemir’de, birlik, bütünlük çağrısı yaparak, projelerini anlattı ve;

·         İnsan merkezli kentsel ve toplumsal kalkınmanın yaratıldığı,

·         Yetki ve sorumluluğun halkla paylaşıldığı,

·         Çağdaş, demokratik, hesap veren, katılımcı bir yerel yönetimin uygulandığı

·         Yaşlı, engelli, hasta, bakıma muhtaç insanların sosyal hizmet ve sosyal yardımlarla kimsesiz bırakılmadığı bir Seydişehir için, kısacası VARLIK İÇİNDE, BİRLİK İÇİNDE, ÖZGÜR BİÇİMDE, BİRLİKTE ve GÜÇLÜ olmanın hazzını yaşayabilmek için oylarınızı istiyor ve sizlerden yetki istiyorum… Saygılar sunuyorum…diyerek konuşmasını tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.