AK PARTİNİN İSTANBUL?UN FETHİNİN 561. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2014 - 07:35, Güncelleme: 29.05.2014 - 07:35
 

AK PARTİNİN İSTANBUL?UN FETHİNİN 561. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay İstanbul?un Fethinin 561. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay  İstanbul’un Fethinin 561. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Atalay mesajında;  “Geçmişi şeref ve şanla dolu muhteşem tarihimizin içindeki en büyük zaferlerden bir tanesi de 29 Mayıs 1453 yılında gerçekleştirilen İstanbul’un fethidir. Dünyanın önemli şehirlerinden biri sayılan İstanbul’un fethedilişinin yıldönümünde 561 yıl önce elde edilen zaferin her yıl olduğu gibi bugünde haklı gurunu yaşamaktayız. Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimiz Hadis-i şerifinde Kostantiniyye elbette  feth olunacaktır. “Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.”   Diyerek müjdelediği İstanbul’un fethi Fatih Sultan Mehmed’e ve O’nun askerlerine nasip olmuştur. Birçok imparatorluğa başkentlik yapmış olan bir şehrin fethedilişiyle bir çağ kapanmış yeni bir çağ açılmıştır. Milletimizin başarılı tarihi açısından bir dönüm noktası olan İstanbul Fethi aynı zamanda gönüllerinde fethedildiği bir zaferdir. Bu duygu ve düşüncelerle farklı din, dil, ırktan insanların bir arada yaşamasının, huzur ve adaletin sağlanmasının kaynağı olan İstanbul’un, Fethini gerçekleştiren büyük padişah Fatih Sultan Mehmet'i ve kahraman askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay İstanbul?un Fethinin 561. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay  İstanbul’un Fethinin 561. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Atalay mesajında;  “Geçmişi şeref ve şanla dolu muhteşem tarihimizin içindeki en büyük zaferlerden bir tanesi de 29 Mayıs 1453 yılında gerçekleştirilen İstanbul’un fethidir. Dünyanın önemli şehirlerinden biri sayılan İstanbul’un fethedilişinin yıldönümünde 561 yıl önce elde edilen zaferin her yıl olduğu gibi bugünde haklı gurunu yaşamaktayız.

Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimiz Hadis-i şerifinde Kostantiniyye elbette  feth olunacaktır. “Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.”   Diyerek müjdelediği İstanbul’un fethi Fatih Sultan Mehmed’e ve O’nun askerlerine nasip olmuştur.

Birçok imparatorluğa başkentlik yapmış olan bir şehrin fethedilişiyle bir çağ kapanmış yeni bir çağ açılmıştır. Milletimizin başarılı tarihi açısından bir dönüm noktası olan İstanbul Fethi aynı zamanda gönüllerinde fethedildiği bir zaferdir.

Bu duygu ve düşüncelerle farklı din, dil, ırktan insanların bir arada yaşamasının, huzur ve adaletin sağlanmasının kaynağı olan İstanbul’un, Fethini gerçekleştiren büyük padişah Fatih Sultan Mehmet'i ve kahraman askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.