ENGELLİLER UNUTULMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2014 - 08:12, Güncelleme: 03.12.2014 - 08:12
 

ENGELLİLER UNUTULMADI

03 Aralık Engelliler günü dolayısıyla İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük Nurhak Kur?an Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler .

03 Aralık Engelliler günü dolayısıyla İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük  Nurhak Kur’an Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler . Nurhak Kur’an Kursunda üç engelli vatandaşımız Kur’an Eğitimi almakta oldu8ğu öğrenildi. Ziyarette kursiyerlere karanfil dağıtıldı ve pasta ikramı yapıldı. Burada yapılan konuşmada İlçe Müftüsü Kemal Demirel “Allah gönüllerimize engel koymasın. İnsan azmi ve iradesi ile bütün engelleri aşar” dedi.  
03 Aralık Engelliler günü dolayısıyla İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük Nurhak Kur?an Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler .

03 Aralık Engelliler günü dolayısıyla İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük  Nurhak Kur’an Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler .

Nurhak Kur’an Kursunda üç engelli vatandaşımız Kur’an Eğitimi almakta oldu8ğu öğrenildi.

Ziyarette kursiyerlere karanfil dağıtıldı ve pasta ikramı yapıldı. Burada yapılan konuşmada İlçe Müftüsü Kemal Demirel “Allah gönüllerimize engel koymasın. İnsan azmi ve iradesi ile bütün engelleri aşar” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.