HALK EĞİTİMDEN ?BİLİNÇLİ ANNE OLMA? KURSU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2012 - 04:11, Güncelleme: 26.12.2012 - 04:11
 

HALK EĞİTİMDEN ?BİLİNÇLİ ANNE OLMA? KURSU

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından ?Bilinçli Anne Olma? semineri düzenleniyor.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından “Bilinçli Anne Olma” semineri düzenleniyor. Seydişehir Halk Eğitim Merkezi, daha bilinçli anne-baba yetiştirme programları kapsamında aile içi eğitimde annenin rolünü konu alan seminer düzenleniyor.  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız; anne eğitimi kursuna başladıklarını bu kursun hafta da bir gün olduğunu belirtti. Pazartesi Günü  7-11 yaş arası çocukların eğitiminde anneye düşen  görevler ve annenin aile içindeki konumunun belirtildiği kursa 19 kişinin katıldığı öğrenildi. Çarşamba Günkü grupta ise 12-18 yaş arası çocukların eğitiminde anne faktörü konu alınıyor. Bu gruba da 18  kişi katılıyor. Kursun şubatta biteceğinin belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız: “Seydişehir’de bu yönlü kurs ilk defa açılıyor. Kurs hocalarımız halk eğitim bünyesinde ve tecrübeli hocalardır. Birçok il ve ilçe de bu tür konularda seminer verdiler. Kurum olarak farklı kurslara önem veriyoruz. Amacımız aile içi eğitime bir nebzede olsa katkı sağlamak,aile içi eğitimin önemini vurgulamak istiyoruz. Ailenin eğitiminde annenin anne olduğunun farkındalığını hissettirmektir.Bu kursumuz şubatta sona erecek ve kursumuza katılan kursiyerlerimize belgelerini vereceğiz. Mart ayında bu kursumuzu tekrar açacağız. ” Dedi. Kurs sayesinde daha bilinçli olduklarını bildiren kursiyerler: “Hülya Gül hocamız sayesinde daha bilinçli anne olduk.Doğru bildiğimiz yanlışlarımız, hatalarımızı gördük,daha iyi çocuk yetiştireceğiz artık.” Dediler.  
Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından ?Bilinçli Anne Olma? semineri düzenleniyor.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından “Bilinçli Anne Olma” semineri düzenleniyor.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi, daha bilinçli anne-baba yetiştirme programları kapsamında aile içi eğitimde annenin rolünü konu alan seminer düzenleniyor.

 Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız; anne eğitimi kursuna başladıklarını bu kursun hafta da bir gün olduğunu belirtti.

Pazartesi Günü  7-11 yaş arası çocukların eğitiminde anneye düşen  görevler ve annenin aile içindeki konumunun belirtildiği kursa 19 kişinin katıldığı öğrenildi.

Çarşamba Günkü grupta ise 12-18 yaş arası çocukların eğitiminde anne faktörü konu alınıyor. Bu gruba da 18  kişi katılıyor.

Kursun şubatta biteceğinin belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Yıldız:

“Seydişehir’de bu yönlü kurs ilk defa açılıyor. Kurs hocalarımız halk eğitim bünyesinde ve tecrübeli hocalardır. Birçok il ve ilçe de bu tür konularda seminer verdiler. Kurum olarak farklı kurslara önem veriyoruz. Amacımız aile içi eğitime bir nebzede olsa katkı sağlamak,aile içi eğitimin önemini vurgulamak istiyoruz. Ailenin eğitiminde annenin anne olduğunun farkındalığını hissettirmektir.Bu kursumuz şubatta sona erecek ve kursumuza katılan kursiyerlerimize belgelerini vereceğiz. Mart ayında bu kursumuzu tekrar açacağız. ” Dedi.

Kurs sayesinde daha bilinçli olduklarını bildiren kursiyerler:

“Hülya Gül hocamız sayesinde daha bilinçli anne olduk.Doğru bildiğimiz yanlışlarımız, hatalarımızı gördük,daha iyi çocuk yetiştireceğiz artık.” Dediler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.