İLAHİYATÇI YAZAR ÖMER DÖNGELOĞLU SEYDİŞEHİR?E GELİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2015 - 01:32, Güncelleme: 31.01.2015 - 01:32
 

İLAHİYATÇI YAZAR ÖMER DÖNGELOĞLU SEYDİŞEHİR?E GELİYOR

Seydişehir Kuran ve Sünneti İhya Platformunun davetlisi olarak İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Seydişehir?de konferans verecek.

Seydişehir Kuran ve Sünneti İhya Platformunun davetlisi olarak İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Seydişehir’de konferans verecek. Sünnet (Peygamber Efendimiz’in Sünnetlerinin Önemi) konulu konferansta konuşmacı olarak ilçemizde bulunacak olan Döngeoğlu, tadına doyumsuz bir sohbet sunumunda bulunacak. 9 Şubat 2015 Pazartesi Günü Saat 19:00 da Kızılay Düğün Salonu’nda Seydişehir Kuran ve Sünneti İhya Platformunun tertip edeceği programa tüm ilçe halkının davetli olduğu öğrenildi. Not: Bayanlara yer ayrılmıştır.
Seydişehir Kuran ve Sünneti İhya Platformunun davetlisi olarak İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Seydişehir?de konferans verecek.

Seydişehir Kuran ve Sünneti İhya Platformunun davetlisi olarak İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Seydişehir’de konferans verecek.

Sünnet (Peygamber Efendimiz’in Sünnetlerinin Önemi) konulu konferansta konuşmacı olarak ilçemizde bulunacak olan Döngeoğlu, tadına doyumsuz bir sohbet sunumunda bulunacak.

9 Şubat 2015 Pazartesi Günü Saat 19:00 da Kızılay Düğün Salonu’nda Seydişehir Kuran ve Sünneti İhya Platformunun tertip edeceği programa tüm ilçe halkının davetli olduğu öğrenildi.

Not: Bayanlara yer ayrılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.