ÖĞRENCİLERE MODEL UÇAK KURSU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2015 - 02:31, Güncelleme: 05.02.2015 - 02:31
 

ÖĞRENCİLERE MODEL UÇAK KURSU

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi işbirliği ile model uçak kursu açıldı.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi işbirliği ile model uçak kursu açıldı. Havacılığın ilk adımı olan model uçak başlangıç kursu 3 tam gün boyunca 16 öğrenci ile devam etti. 2015 yılı ilk model uçak kursunu Seydişehir Anadolu Lisei öğrencilerine açtıklarını belirten Türk Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar “Havacılığın ilk adımı olan model uçak başlangıç kursumuzu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açtık. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü onayı olmadan ne bizim kurumumuz ne de diğer kurum ve kuruluşlar kurs açıp sertifika veremezler. Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Tahir Kibar beye teşekkür ederiz. Kurs öğretmenimiz Yaşar Karaaslan Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencilerine üç tram gün boyunca verdiği kursta model uçak yapımını öğretti.” Dedi. Seydişehir Halk Eğitim Merkezi olarak açtığımız kurslara yoğun talepler devam ediyor diyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Kibar ise “Farklı alanlarda kurslar açarak halkımızın taleplerine kısa sürede cevap veriyoruz. Öğrencilerimizin yarıyıl tatillerini değerlendirmeleri için model uçak kursunu THK Seydişehir Şubesi ile ortaklaşa düzenledik. Kurs esnasında bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimize aktaran kurs öğretmenimiz Yaşar Karaaslan’a Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu. Kurs sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kibar, THK Seydişehir Şube Başkanı Acar, Kurs öğretmeni Karaaslan ve öğrenciler yaptıkları uçakları birlikte havaya uçurdular.
Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi işbirliği ile model uçak kursu açıldı.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi işbirliği ile model uçak kursu açıldı.

Havacılığın ilk adımı olan model uçak başlangıç kursu 3 tam gün boyunca 16 öğrenci ile devam etti.

2015 yılı ilk model uçak kursunu Seydişehir Anadolu Lisei öğrencilerine açtıklarını belirten Türk Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar “Havacılığın ilk adımı olan model uçak başlangıç kursumuzu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açtık. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü onayı olmadan ne bizim kurumumuz ne de diğer kurum ve kuruluşlar kurs açıp sertifika veremezler. Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Tahir Kibar beye teşekkür ederiz. Kurs öğretmenimiz Yaşar Karaaslan Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencilerine üç tram gün boyunca verdiği kursta model uçak yapımını öğretti.” Dedi.

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi olarak açtığımız kurslara yoğun talepler devam ediyor diyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Kibar ise “Farklı alanlarda kurslar açarak halkımızın taleplerine kısa sürede cevap veriyoruz. Öğrencilerimizin yarıyıl tatillerini değerlendirmeleri için model uçak kursunu THK Seydişehir Şubesi ile ortaklaşa düzenledik. Kurs esnasında bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimize aktaran kurs öğretmenimiz Yaşar Karaaslan’a Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

Kurs sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kibar, THK Seydişehir Şube Başkanı Acar, Kurs öğretmeni Karaaslan ve öğrenciler yaptıkları uçakları birlikte havaya uçurdular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.