KAYMAKAM SONEL, 250 YOLCUYU SEYDİŞEHİR?DE MİSAFİR ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2015 - 01:12, Güncelleme: 20.02.2015 - 01:12
 

KAYMAKAM SONEL, 250 YOLCUYU SEYDİŞEHİR?DE MİSAFİR ETTİ

Seydişehir?de yoğun tipi kar ve don nedeniyle çevre il ve ilçelerle irtibatı kesildi.

Seydişehir’de yoğun tipi kar ve don nedeniyle çevre il ve ilçelerle irtibatı kesildi. Edinilen bilgiye göre Seydişehir- Antalya yolu Alacabel mevkiinde, Seydişehir Konya yolu İnlice Mahallesi civarında ve Seydişehir-Beyşehir yolu ise tamamen fırtına ve kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı.  Yolda kalan yaklaşık 250 kişi bölgedeki tesislere yönlendirilirken, tesislerde mahsur kalan ve yolun tekrar trafiğe açılması bekleyen ikiyüz’ ün üzerindeki kişi Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel’ in girişimleri ile hamile ve küçük çocuğu olanlar evlere, diğerleri ise hastane ve okul yurtları olmak üzere yaklaşık iki yüzün üzerinde kişi gece konaklama yerlerine yerleştirildi. Öte yandan kara yolları ekipleri ise yolu trafiğe açabilmek için aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor.  
Seydişehir?de yoğun tipi kar ve don nedeniyle çevre il ve ilçelerle irtibatı kesildi.

Seydişehir’de yoğun tipi kar ve don nedeniyle çevre il ve ilçelerle irtibatı kesildi.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir- Antalya yolu Alacabel mevkiinde, Seydişehir Konya yolu İnlice Mahallesi civarında ve Seydişehir-Beyşehir yolu ise tamamen fırtına ve kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı. 

Yolda kalan yaklaşık 250 kişi bölgedeki tesislere yönlendirilirken, tesislerde mahsur kalan ve yolun tekrar trafiğe açılması bekleyen ikiyüz’ ün üzerindeki kişi Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel’ in girişimleri ile hamile ve küçük çocuğu olanlar evlere, diğerleri ise hastane ve okul yurtları olmak üzere yaklaşık iki yüzün üzerinde kişi gece konaklama yerlerine yerleştirildi.

Öte yandan kara yolları ekipleri ise yolu trafiğe açabilmek için aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.