ESNAF ODASINDAN ÜYELERİNE FUAR GEZİSİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2015 - 11:52, Güncelleme: 27.05.2015 - 11:52
 

ESNAF ODASINDAN ÜYELERİNE FUAR GEZİSİ

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası eğitim amaçlı sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Bu bağlamda; KONYA 12. İNŞAAT ve YAPI FUARI,  (İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri), KONYA DEKOR 5. MOBİLYA FUARI, (İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları ) ve KONYA 3. İDEAL EV FUARI,  (Ev Tekstili, Halı, Zücaciye, Ev Elektroniği,  Aydınlatma Beyaz Eşya)  Fuarlarından üyelerini azami şekilde yararlanması amacıyla 24.05.2015 Pazar günü Konya ya götürdü.  Fuar öncesi Konya’mızın manevi büyüğü Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretlerinin türbesini de ziyaret eden esnaflar, fuarı gezip gerekli inceleme ve bağlantılar yaparak topluca yenilen yemeğin ardından Seydişehir döndüler.  Fuarla ilgili konuşan üyeler, fuarlardan son derece faydalandıklarını iş ve beceri konusunda ufkun açılmasına faydalı olduğuna dikkat çektiler.  Organizasyonda yer alan oda başkanı İbrahim Aypar; “Oda yönetimi olarak ticari hayatın vazgeçilmezi olan fuar ve programlarla üyelerimizi buluşturarak, esnafımızın çağın gerekliliğine uygun teknolojik eksikliklerin giderilmesi için üyelerimizi hem gezdirip hem de mesleki açıdan ilerlemelerini sağlamaya çalışıyoruz.Programa, değişik mesleklerden 55 üyemiz katılmıştır. Türkiye de kurulabilecek tüm fuarlara imkânlarımız elverdikçe katılmaya çalışacağız. Fuara iştirak eden esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi    
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası eğitim amaçlı sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Bu bağlamda; KONYA 12. İNŞAAT ve YAPI FUARI,  (İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri), KONYA DEKOR 5. MOBİLYA FUARI, (İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları ) ve KONYA 3. İDEAL EV FUARI,  (Ev Tekstili, Halı, Zücaciye, Ev Elektroniği,  Aydınlatma Beyaz Eşya)  Fuarlarından üyelerini azami şekilde yararlanması amacıyla 24.05.2015 Pazar günü Konya ya götürdü.

 Fuar öncesi Konya’mızın manevi büyüğü Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretlerinin türbesini de ziyaret eden esnaflar, fuarı gezip gerekli inceleme ve bağlantılar yaparak topluca yenilen yemeğin ardından Seydişehir döndüler.

 Fuarla ilgili konuşan üyeler, fuarlardan son derece faydalandıklarını iş ve beceri konusunda ufkun açılmasına faydalı olduğuna dikkat çektiler.

 Organizasyonda yer alan oda başkanı İbrahim Aypar; “Oda yönetimi olarak ticari hayatın vazgeçilmezi olan fuar ve programlarla üyelerimizi buluşturarak, esnafımızın çağın gerekliliğine uygun teknolojik eksikliklerin giderilmesi için üyelerimizi hem gezdirip hem de mesleki açıdan ilerlemelerini sağlamaya çalışıyoruz.Programa, değişik mesleklerden 55 üyemiz katılmıştır. Türkiye de kurulabilecek tüm fuarlara imkânlarımız elverdikçe katılmaya çalışacağız. Fuara iştirak eden esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.