PROF. DR. GÖNEN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SEYDİŞEHİR?DE SÜRDÜRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2015 - 03:16, Güncelleme: 15.10.2015 - 03:16
 

PROF. DR. GÖNEN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SEYDİŞEHİR?DE SÜRDÜRDÜ

MHP Konya milletvekili 2. Sıra adayı Prof. Dr. Sait Gönen ilçemizde seçim çalışmalarını seçim koordinasyon merkezinde yaptığı basın toplantısı ve esnaf ziyareti ile sürdürdü.

Sait Gönen seçim bürosunda yaptığı toplantıda koalisyon kurma çalışmalarında ki taleplerinin MHP’nin talebi değil milletin talebi olduğunu 13 yıldır iktidarda olan AKP’nin yönetme yeteneğini kaybettiğini, ülkeyi bir kaos eşiğine getirdiğini söyleyerek; “7 Hazirandan sonra Cumhurbaşkanı tarafından sayın Davutoğlu’na koalisyon hükümeti kurma değil ülkeyi seçime götürme görevi verilmiştir. Madem hükümet kuracaktınız varsayalım biz hayır dedik. CHP her şeyi kabul etti onlarla niye hükümet kurmadınız.” diye sordu. Hükümet kurma taleplerinin milletin talebi olduğunu söyleyen Gönen; “Vatandaş soruyor. 7 Hazirandan sonra ne oldu da terör bu şekilde arttı. Sordukça da Ak Partiden vazgeçiyor. Biz çözüm süreci denen ihanet sürecini sona erdirilmelisini istedik. Güney doğuyu terör örgütüne teslim ettiler. Yolsuzluklara hayır dedik  4 bakanı niye istifa ettirdiniz ve niye yargılamıyorsunuz diye sorduk. Bu makul şartlarımızın birini kabul ettiler de biz mi koalisyon kurmadık.” Şeklinde konuştu. Prof. Dr. M. Sait Gönen, “Cumhurbaşkanının hepimizin Cumhurbaşkanı olmasını istedik. Abdullah Gül gibi herkesi temsil edecek biri olsun istedik. Sadece Cumhurbaşkanlığı seçiminde önce parlamento seçiyordu şimdi halk seçiyor. Yasalar değişmedi. Geçen günlerde yurtdışındaydım Cumhurbaşkanı da oradaydı. Buz gibi Ak Partinin seçim propagandasını yaptı. Böyle yapacaksan istifa et Ak Partinin başına geç.” Diyerek sözlerini bitirdi.
MHP Konya milletvekili 2. Sıra adayı Prof. Dr. Sait Gönen ilçemizde seçim çalışmalarını seçim koordinasyon merkezinde yaptığı basın toplantısı ve esnaf ziyareti ile sürdürdü.

Sait Gönen seçim bürosunda yaptığı toplantıda koalisyon kurma çalışmalarında ki taleplerinin MHP’nin talebi değil milletin talebi olduğunu 13 yıldır iktidarda olan AKP’nin yönetme yeteneğini kaybettiğini, ülkeyi bir kaos eşiğine getirdiğini söyleyerek; “7 Hazirandan sonra Cumhurbaşkanı tarafından sayın Davutoğlu’na koalisyon hükümeti kurma değil ülkeyi seçime götürme görevi verilmiştir. Madem hükümet kuracaktınız varsayalım biz hayır dedik. CHP her şeyi kabul etti onlarla niye hükümet kurmadınız.” diye sordu.

Hükümet kurma taleplerinin milletin talebi olduğunu söyleyen Gönen; “Vatandaş soruyor. 7 Hazirandan sonra ne oldu da terör bu şekilde arttı. Sordukça da Ak Partiden vazgeçiyor. Biz çözüm süreci denen ihanet sürecini sona erdirilmelisini istedik. Güney doğuyu terör örgütüne teslim ettiler. Yolsuzluklara hayır dedik  4 bakanı niye istifa ettirdiniz ve niye yargılamıyorsunuz diye sorduk. Bu makul şartlarımızın birini kabul ettiler de biz mi koalisyon kurmadık.” Şeklinde konuştu.

Prof. Dr. M. Sait Gönen, “Cumhurbaşkanının hepimizin Cumhurbaşkanı olmasını istedik. Abdullah Gül gibi herkesi temsil edecek biri olsun istedik. Sadece Cumhurbaşkanlığı seçiminde önce parlamento seçiyordu şimdi halk seçiyor. Yasalar değişmedi. Geçen günlerde yurtdışındaydım Cumhurbaşkanı da oradaydı. Buz gibi Ak Partinin seçim propagandasını yaptı. Böyle yapacaksan istifa et Ak Partinin başına geç.” Diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.