SEMERKAND GÖKKUŞAĞI GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2016 - 03:56, Güncelleme: 27.02.2016 - 03:56
 

SEMERKAND GÖKKUŞAĞI GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Gökkuşağı eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma derneğinin gençlik merkezi hizmete girdi.

Hacı Seyit Ali Mah. 202 sokakta bulunan dernek binası üst katında hizmete giren gençlik merkezi okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra dernek başkanı Mahmut Akbaba, KYK müdürü Ferhat Tükel, gençlik şube müdürü Soner Balcı birlikte açılış kurdelesini kesti. Daha sonra misafirlere gençlik merkezinin faaliyet alanları konusunda bilgi verilerek gençlik merkezi gezdirilerek ikramda bulunuldu. Gençlerle el ele güçlü bir geleceğe projesi kapsamında açılan gençlik merkezinde, Değerler Eğitimi, Resim, Biçki-Dikiş, Bilgisayar, Müzik ve Yemek dersleri verilecek. Etüt çalışmaları, il dışı geziler ve spor faaliyetleri yürütülecek.
Gökkuşağı eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma derneğinin gençlik merkezi hizmete girdi.

Hacı Seyit Ali Mah. 202 sokakta bulunan dernek binası üst katında hizmete giren gençlik merkezi okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra dernek başkanı Mahmut Akbaba, KYK müdürü Ferhat Tükel, gençlik şube müdürü Soner Balcı birlikte açılış kurdelesini kesti.

Daha sonra misafirlere gençlik merkezinin faaliyet alanları konusunda bilgi verilerek gençlik merkezi gezdirilerek ikramda bulunuldu.

Gençlerle el ele güçlü bir geleceğe projesi kapsamında açılan gençlik merkezinde, Değerler Eğitimi, Resim, Biçki-Dikiş, Bilgisayar, Müzik ve Yemek dersleri verilecek. Etüt çalışmaları, il dışı geziler ve spor faaliyetleri yürütülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.