ÖZEL KAZIM CİNGÖZ OKULU ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2016 - 04:36, Güncelleme: 22.03.2016 - 04:36
 

ÖZEL KAZIM CİNGÖZ OKULU ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları kapsamında 18 Mart Cuma akşamı unutulmaz bir gece düzenledi.

Program Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için yapılan Saygı Duruşu ve istiklal Marşıyla başladı. Okulun 5-A ve 6-A sınıfı öğrencilerinden oluşan koro Çanakkale türküleri söyledi. Daha sonra okul öğrencilerinin şehitlerimiz için okumuş olduğu hatimlerin duası ve Kuranı Kerim tilaveti yapıldı. Programın son bölümünde Araştırmacı Edebiyatçı Halil İbrahim Başer Çanakkale Savaşın askerlerimizin nasıl gittiğini, geride kimi bıraktıklarını, arkalarında kimin olduğunu ve nasıl zafer elde ettiklerini duygusal bir anlatımla izleyicilere sundu. Program sonunda Mersin’den gelip sunum yapan Halil İbrahim Başer Beye okul idaresi çiçek takdim etti. Program sonunda görüşünü almış olduğumuz dinleyiciler; Çanakkale ruhunu, Türk askerinin fedakârlığını imanını ve geri dönmeyeceklerini bile bile nasıl gittiklerini bir daha hatırlamış olduk. Bu gece çok duygusal anlar yaşadık, gözyaşlarımıza hâkim olamadık. Okulumuza ve hocamıza teşekkür ediyoruz, diyerek görüşlerini dile getirdi. Okul Müdürü Ercan Açıkgöz,  salonu dolduran ve ayakta kalan 300 ‘den fazla katılımcıya ve okulumuzu kırmayıp programa gelen Halil İbrahim Başer ‘e teşekkür etti.
Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları kapsamında 18 Mart Cuma akşamı unutulmaz bir gece düzenledi.

Program Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için yapılan Saygı Duruşu ve istiklal Marşıyla başladı. Okulun 5-A ve 6-A sınıfı öğrencilerinden oluşan koro Çanakkale türküleri söyledi. Daha sonra okul öğrencilerinin şehitlerimiz için okumuş olduğu hatimlerin duası ve Kuranı Kerim tilaveti yapıldı. Programın son bölümünde Araştırmacı Edebiyatçı Halil İbrahim Başer Çanakkale Savaşın askerlerimizin nasıl gittiğini, geride kimi bıraktıklarını, arkalarında kimin olduğunu ve nasıl zafer elde ettiklerini duygusal bir anlatımla izleyicilere sundu.

Program sonunda Mersin’den gelip sunum yapan Halil İbrahim Başer Beye okul idaresi çiçek takdim etti. Program sonunda görüşünü almış olduğumuz dinleyiciler; Çanakkale ruhunu, Türk askerinin fedakârlığını imanını ve geri dönmeyeceklerini bile bile nasıl gittiklerini bir daha hatırlamış olduk. Bu gece çok duygusal anlar yaşadık, gözyaşlarımıza hâkim olamadık. Okulumuza ve hocamıza teşekkür ediyoruz, diyerek görüşlerini dile getirdi.

Okul Müdürü Ercan Açıkgöz,  salonu dolduran ve ayakta kalan 300 ‘den fazla katılımcıya ve okulumuzu kırmayıp programa gelen Halil İbrahim Başer ‘e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.