ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA HEDİYE EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2016 - 06:02, Güncelleme: 03.08.2016 - 06:02
 

ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA HEDİYE EDİLDİ

Seydişehir Dikilitaş mahallesinde ikamet eden bedensel engelli Fatma Bilici?ye Ümit Çocukları Derneği tarafından akülü araba hediye edildi.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, amaçlarının yardıma muhtaç kişilere sağlık ve sosyal açıdan destek sağlamak olduğunu belirterek; “Her insan bir engelli adayıdır. Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumla bizler de karşılaşabiliriz. Engelli kardeşimizi ziyaret ederek arabayı teslim ettik. Bir kişiyi daha hayata bağlamanın sevincini yaşıyoruz.” dedi. Fatma Bilici ise dernek üyelerine teşekkür ederek; 15 yıl önce geçirdiğim hastalıktan dolayı yürüyemiyordum. Kendi imkânım olmadığı için akülü araç alma olanağım yoktu. Başkanımıza ulaşarak yardım istedim, sağ olsun beni kırmadı. Artık gitmek istediğim yerlere daha kolay ulaşacağım.” diyerek dernek üyelerine teşekkür etti.
Seydişehir Dikilitaş mahallesinde ikamet eden bedensel engelli Fatma Bilici?ye Ümit Çocukları Derneği tarafından akülü araba hediye edildi.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, amaçlarının yardıma muhtaç kişilere sağlık ve sosyal açıdan destek sağlamak olduğunu belirterek; “Her insan bir engelli adayıdır. Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumla bizler de karşılaşabiliriz. Engelli kardeşimizi ziyaret ederek arabayı teslim ettik. Bir kişiyi daha hayata bağlamanın sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Fatma Bilici ise dernek üyelerine teşekkür ederek; 15 yıl önce geçirdiğim hastalıktan dolayı yürüyemiyordum. Kendi imkânım olmadığı için akülü araç alma olanağım yoktu. Başkanımıza ulaşarak yardım istedim, sağ olsun beni kırmadı. Artık gitmek istediğim yerlere daha kolay ulaşacağım.” diyerek dernek üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.