TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2016 - 12:00, Güncelleme: 14.10.2016 - 12:00
 

TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI

Seydişehir?de meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Seydişehir- Konya yolu 10. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sami Şahin (64) idaresindeki 01 JP 795 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Fikriye Sezer (64), Arzu Kamer (35) ve Yasin Aydın (19) yaralandı. Yaralılar kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.
Seydişehir?de meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Seydişehir- Konya yolu 10. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sami Şahin (64) idaresindeki 01 JP 795 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki tarlaya uçtu.

Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Fikriye Sezer (64), Arzu Kamer (35) ve Yasin Aydın (19) yaralandı. Yaralılar kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.